4/13/2010

Реформатор



"По-големи реформи от тези аз не знам кой е правил преди мен"

9 comments:

Anonymous said...

Imashe edin drug predi vreme, ama na sedmia den sedna da si pochiva..

Anonymous said...

Докторе това е по интересна тема:

"70 бона в пликчета открити у Гуцанов"

"Червеният общинар обясни, че парите били надиплени за почивка"

Предлагам да обясниш на твоите приятели пенсиите как се става Другар с 70 бона за почивка!

Anonymous said...

Този човек наистина има нужда от помощ (медицинска).Докторе препоръчай му някой добър психотерапевт.

Unknown said...

Вчера чухме, че централна част от енергийната стратегия на България била енергийната ефективност /санирането на жилищните сгради/. Няма лошо. Но на същата конференция се появи и банкерката-приятелка на премиера, която се оказа лице на неправителствена организация, която призовава хората да си купуват жилища в санирани сгради. Близо до ума е, че такива сгради са строени с кредити от нейната банка и цените им са по-високи от тези на останалите жилища на пазара. Нещо много частна взе да става държавата под мъдрото реформаторско ръководство на Б.Б.!?!Той пак заплаши, че е готов да ходи на избори, в отговор на критиките на Синята коалиция, но да не се окаже, че дотогава са направени само онези реформи, които оправят само неговото лично, емоционално и приятелско обкръжение...

GadMrusna said...

До скоро имах някакви минимални съмнения за скопосноста на ББ. Вече не. Е как пък се на нас се случва. Всеки път се учудвам как може (с извинение) да е толкова глупав този народ. Изгарям от нетърпение какъв ще е следващия водач. Може би от ранга на Ал.Петров или по-добре чужденец ала ЖоржГанчев стайл. Верно това го минахме с австрийско-испанския поручик. Иначе тези (този) са ясни. Изключено да изкарат още много. Маааксимум до зимата. И не че са отвратителни като Сакса и СерГей ами просто заради некомпетентност.

Anonymous said...

ВСС да гласува явно!... Пък може и ние да гласуваме явно, а вечерта преди изборите да ни носят и пликчетата дома...

shoki said...

Абе не мога да се сетя що го плювате Бойко.
За Станишев и Доган ли ви домъчня?
Кой гласува за Бойко?
Кой е този НАРОД от който всички се възмущавате?
Само плямпане.Като чета коментарите оставам с впечатлението,че всеки един от вас знае какво точно не и е наред на страната и какво и е необходимо,само че точно сега не ще да си развали рахата и да оправите дереджето за час-два да речем.Ми хайде де,моля ви се покажете пътя,смешковци.Те за тва турците ни викали рая(и не са бъркали).

Anonymous said...

Няма да споря ще ни оправи ли или не Бойко! Това, което ме изумява е безмерния му егоцентризъм. В този ред на мисли ето един виц (може и да сте го чували, ама аз да си го кажа): Както си спял, ББ взел, че умрял. На сутринта духът му станал от леглото и се запътил към банята. Погледнал в огледалото - няма никой. "Я - помислил си ББ - станал съм неотразим!"

LLG said...

Кто способен организовать преступную группу, легко сформирует и кабинет
министров.
http://www.russianmontreal.ca/index.php?do=cat&category=kretinki