2/19/2010

Хороскоп на Бойко за следващата седмица

БЛИЗНАЦИ
21.05 - 20.06

Новият седмичен период ще е доста напрегнат в психически план за Близнаците. Причината за това и при вас е подобна на тази у Овните - упорит стремеж към откриване на хитроумни способи и начини за постигане на целите, опити за прикриване на истината и манипулиране. Голяма е вероятността да се измъкнете от необходимостта да осветлявате чрез истината дадени ситуации, но това едва ли ще ви освободи от напрежението. Част от представителите на знака клонят към лентяйство, опитвайки се неправомерно да постигнат намеренията си. До реализация на целите достигат активните, но едва ли ще е според предварителните им проекти. Днес и през уикенда ще се радвате на сполука. Понеделник и вторник са благоприятни за парични печалби. Сряда ще е напрегната, а четвъртък е добър за материални ангажименти.

Емил Лещански, в. "Стандарт"

2 comments:

Anonymous said...

Гениално! Браво, докторе! Възхитена съм от Вашата духовитост!

Anonymous said...

Д-ре, ето ти новина за размисъл:

http://dnes.dir.bg/2010/02/19/news5905790.html
"Свалиха руска пиеса заради ръста на президента
19 февруари 2010 / News.dir.bg
Пиеса, озаглавена "Добре дошло, смешно джудже!", която трябваше да бъде представена в театър в руския град Омск, беше свалена от сцена заради предстоящата визита там на руския президент Дмитрий Медведев.

Общинските власти на сибирския град се притеснили, че заглавието може да се стори обидно на Медведев, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Руският президент е висок само 162 сантиметра и често пъти е обект на шеги заради ръста си. Медведев е с 8 сантиметра по-нисък от предшественика си Владимир Путин."
На мен лично ми напомня стария виц за Сталин: Един руснак крещи пред Кремъл - Долу мустакатият дистатор. Арестуват го. Един майор го води при Сталин и обяснява ситуацията. Човекът се оправдава, че е имал предвид Хитлер. И тогава Сталин се обръща към майора и го пита: А, вие кого точно имахте предвид, другарю майор?

Хайде със здраве

Твой Луд по/читател