5/05/2009

5 май 2009 г.

"Труд" направили интервю с д-р Бойка Пенева, дипломиран хирург, отдала се на екстрасенските науки. Ама то като доде дарбата, не пита за образование. Прогнозира по-страшни работи и от Лещански. Вика, че масово щели да се купуват гласове. "Главните купувачи ще са червените... Свети ми на пари в Пернишко, надолу към Благоевград, нагоре към Видин... В София не е за приказване... БСП ще излезе в опозиция, нищо че се скъсват да спечелят... Това не може да бъде, но имам идиотското усещане, че ще има коалиция между ДПС и Бойко. Чудя се дали да го пишеш, но така ми излиза, направо невероятно... Не ми се вижда Бойко и Костов да се разберат. При сините ще е голямо меле, всеки влачи нещо насам-натам. Не могат да се центроват. Ще имат малко народни представители. НДСВ почти не го броя."
То НДСВ кой ли го брои... Само шефът на европейските либерали Греъм Утсън вика: "Очаквам добри резултати за българските либерали."
- Уотсън, някъде сте настъпили случайно кучешко лайно.
- Тоя път вашата интуиция ви подвежда, драги Холмс. Настъпих го съвсем съзнателно...
Какво да се прави, така е преди избори.
Но да се върнем на врачката. За бъдещия премиер: "На Бойко ми прилича. Сергей не го виждам...Бат' Бойко добре му пасва. И на акъла, той е гяволе. Управлението няма да е особено успешно. Няма да ни дръпне напред и нагоре, но поне няма да падаме надолу. Хоризонтала се очертава. За хората ще е някак по-меко, по-спокойно ще стане."
А дано, а дано...
Струва ми се, че госпожата много работи и ще познае. Повече от Андрей Райчев. Ама то не е трудно, щото Райчев нищо няма да познае. При това точно като Уотсън, съвсем съзнателно. Макар че понякога си мисля, че той подсъзнателно и себе си заблуждава. Ще му се, понеже знае, че Бойко, като дойде на власт, първо ще ликвидира правителствената концепция за голф туризма и ще приеме такава за футболен туризъм. Нямаме футбол ли? Да, щото голф имаме!
Червените верно се скъсват, за изборите. Колегите от "Монитор" снимали червената депутатка Надка Балева качена в тролей! Чудо невидено! Добре че ватенките не я познават. Те до изборите и пеша ще тръгнат, и с кръпки на лактите...
И вероятно ГЕРБ ще управлява. Като гледам, всички го подкрепят. Ето и Сашо-Томовата колибка, пардон партия, взела решение за "широка подкрепа на ГЕРБ без условности на предстоящите избори". Сашо изразил "принципна готовност" да се яви и като мажоритарен кандидат на изборите за национален парламент.
У Сашо готовност, особено принципна, за такива работи никога не е липсвала. Но според мен него го имат предвид за друго. Мисля, че е избран мажоритарно, тоест, като най-подходящ, за курбан. Щото нали все некой трябва да влезе в затвора, да се замажат очите на европейците...
И за синята коалиция е права г-жа Пенева, не могат да се центрират. СДС е на път да си свали главата. Само че за разлика от илюзионистите няма да може да си я сложи пак... Днес ще изключват Юруците, щото внесли подписи и регистрирали СДС за самостоятелно явяване. А като стане това, единственият шанс за СДС е да се яви на изборите като ДСБ.
Мартин Еванджелиста вика: "Срещу нас се води война и зад нея стои ДПС и в по-малка част БСП. Битката в момента е кой ще управлява. И очевидно е, че Синята коалиция ще направи правителство с ГЕРБ, и ще им бъде потърсена съдебна и политическа отговорност за всички безобразия, които свършиха."
Може и да им бъде потърсена, не знам. Но няма да бъде намерена. Търсиха ли на Софиянски? Делата срещу него бяха станали предмет на НСИ, толкова много бяха. И какво? В "Стандарт" прочетох, че се говорело, че си купил прекрасен палат край Лоара. Колеги, да не бъркате, да не е в Поручик Чунчево?
Ще се търси отговорност, колкото царят потърси на Костов. Каза му с нескрита възхита: "Г-н Костов, вие вдигнахте летвата много високо." И още със сделката за външния дълг го задмина. Между другото дори Костов не посмя да се заиграе с външния дълг. Чувал съм, че направил няколко операции, но за своя сметка. С държавна пара не посмял.
На днешния ден през 1818 г. в Трир, Германия, е роден Моше Мурдехай, останал в историята като Карл Маркс. Не мислите ли, че е бил прав, че държавата ще отмре. Поне у нас отмря. Затова не може да се намери отговорност.
Пак на 5 май, но в Херсон, е роден друг виден социалист, Сергей Станишев. Той не е цял еврей, което може би обяснява защо философското му творчество обхваща само брошурата "Защото сме социалисти".
Бийте му, братя, една телеграма! Или нещо друго му бийте...
Сега ми хрумва, че ако се запознаете с живота на Маркс, ще видите, че евреите, макар и да са измислили социализма, избягват да го практикуват.

2 comments:

Anonymous said...

Dottore,
нима и по празници?Праздници?
Впрочем,аз лично се радвам,за мен е винаги празник новата ти колонка/?/!
Впрочем,ти май споменаваш за Недко Балев,щото тази госпожа трудно може да мине за жена,ти виждал ли си я?
Впрочем,слуховете твърдят,че госпожа майката на ныне царстващия Дмитриевич била еврейка,знам ли?
Уважаеми,пак те моля,запознай се с опита на Иво Инджев,има начин да те подкрепим финансово,че знае ли се?
твой:Ашко

Anonymous said...

Колега Филипов,
не само са измислили соца, но са го и наложили - към 70-80% от "революционерите" пристигнали в Русия и провели революцията са от тях.
Талант и хъс за власт ги гази, та все са по върховете.
Свиркофф, д-р