3/23/2011

Важно съобщениеУважаеми читатели,


Дали ще ви е удобно малко да се преместите? С приятели създадохме един „хроно-синкластичен инфундибулум” на адрес Reduta.bg, където ще събираме всичките си умни и не толкова умни мисли. Там ще можете да четете Тони Филипов, д-р, но също и Любослава Русева, Веселина Седларска, Владимир Шопов, Цветозар Томов, а скоро, надявам се, и други автори, които имат какво да кажат. За да разгледате сайта, кликнете ТУК.


Излишно е да казвам, колко се радвам да сме заедно. Чакам ви на Редута. Като още веднъж се извинявам за малкото неудобство, оставам винаги ваш и т.н. Тони Филипов, д-р.

14 comments:

аман бе said...

Докторе, преместих се! Струва си! Благодаря! :D

Смелият анонимко said...

тук ще те имали докторе, щото ако те има да не се местя, ако не - да се местя?

David Bowie said...

Какво местене, бре! Ше четете по два пъти –– и тука, и тама.

Жельо said...

Не мое бе, майна! Докторе, тъкмо ти сложихме линк от chitanka.info и ти взе та си измести апартаменто. И двамата с Борко Манолов сте закрачили към държавните заведения: Той към софийския, ти към четвъртия километър... или обратното. Ами дето се вика : "Падението е сладко, когато е общо... :)" Ами, добре- тръгваме към слатинският редут! Итам е за ора- дето викаше баба ми.

курс професионална компетентност said...

Страхотен проект! Ще го посещавам редовно!

Anonymous said...

Драги, Докторе! Радва ме появяването ти на Редута. Само дето не ми харесва компанията ти. Едно е да не си за Бойко, а друго - да си с червените. Дано да е случайно, а не меркантилно.
Пешето

Anonymous said...

Ако може да посетите блогът ми,и да станете редовен мой гост,ще съм Ви много благодарен! www.chovechestvoto.blogspot.com!

Anonymous said...

Поздравления! Сайта много ми харесва!
рокля

VAsk0 said...

Ще сее преместим, щом трябва.
интериорни врати

Anonymous said...

Ако трябва ,ще има местене.И сайта много ме радва. Игри

sea.woman said...

Страхотно е,поздравления!
пари по интернет

CVETETO IVANOVA said...

Докторе! Току-що попаднах на двата блога. Браво за позициите! Но ми стана странно защо да не може да се покажат тези неща на повече хора и да разрешите СПОДЕЛЯНЕ - например в Гугъл плюс ??? Това определено ще повиши популярността и на двата сайта и дано има и друго изражение. Тук не става въпрос за плагиатство или нагло окрадване, а само споделяне и насочване към първоизточника. Хайде помислете над тази опция! Успех и бъдете здрави!:)

Spas said...

Уникален :)

Anonymous said...

Къде мога да чета? В Редута няма нищо от няколко седмици. Бъди жив и здрав.