3/23/2011

Важно съобщение











Уважаеми читатели,


Дали ще ви е удобно малко да се преместите? С приятели създадохме един „хроно-синкластичен инфундибулум” на адрес Reduta.bg, където ще събираме всичките си умни и не толкова умни мисли. Там ще можете да четете Тони Филипов, д-р, но също и Любослава Русева, Веселина Седларска, Владимир Шопов, Цветозар Томов, а скоро, надявам се, и други автори, които имат какво да кажат. За да разгледате сайта, кликнете ТУК.


Излишно е да казвам, колко се радвам да сме заедно. Чакам ви на Редута. Като още веднъж се извинявам за малкото неудобство, оставам винаги ваш и т.н. Тони Филипов, д-р.

15 comments:

аман бе said...

Докторе, преместих се! Струва си! Благодаря! :D

Смелият анонимко said...

тук ще те имали докторе, щото ако те има да не се местя, ако не - да се местя?

David Bowie said...

Какво местене, бре! Ше четете по два пъти –– и тука, и тама.

Unknown said...

Не мое бе, майна! Докторе, тъкмо ти сложихме линк от chitanka.info и ти взе та си измести апартаменто. И двамата с Борко Манолов сте закрачили към държавните заведения: Той към софийския, ти към четвъртия километър... или обратното. Ами дето се вика : "Падението е сладко, когато е общо... :)" Ами, добре- тръгваме към слатинският редут! Итам е за ора- дето викаше баба ми.

курс професионална компетентност said...

Страхотен проект! Ще го посещавам редовно!

Anonymous said...

Драги, Докторе! Радва ме появяването ти на Редута. Само дето не ми харесва компанията ти. Едно е да не си за Бойко, а друго - да си с червените. Дано да е случайно, а не меркантилно.
Пешето

Anonymous said...

Ако може да посетите блогът ми,и да станете редовен мой гост,ще съм Ви много благодарен! www.chovechestvoto.blogspot.com!

Anonymous said...

Поздравления! Сайта много ми харесва!
рокля

Someone said...

Ще сее преместим, щом трябва.
интериорни врати

Anonymous said...

Ако трябва ,ще има местене.И сайта много ме радва. Игри

sea.woman said...

Страхотно е,поздравления!
пари по интернет

Unknown said...

Докторе! Току-що попаднах на двата блога. Браво за позициите! Но ми стана странно защо да не може да се покажат тези неща на повече хора и да разрешите СПОДЕЛЯНЕ - например в Гугъл плюс ??? Това определено ще повиши популярността и на двата сайта и дано има и друго изражение. Тук не става въпрос за плагиатство или нагло окрадване, а само споделяне и насочване към първоизточника. Хайде помислете над тази опция! Успех и бъдете здрави!:)

Spas said...

Уникален :)

Anonymous said...

Къде мога да чета? В Редута няма нищо от няколко седмици. Бъди жив и здрав.

Claudia Klein said...

Здравейте, Празничният сезон отново е тук. Нуждаете ли се от остра финансова подкрепа?

Малка информация за себе си.
Казвам се Клаудия Клайн, аз съм германец и представлявам Spotcap Global Financial Services. Предоставяме всички видове заем при субсидирана лихва от 3%

Имате ли нужда от заем за различни цели? Ако отговорът ви е „Да“, ще ви посъветвам да се свържете с нас, тъй като Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем, а също така ние предлагаме както дългосрочен, така и краткосрочен заем. Заинтересованите страни трябва да се свържат с нас за повече информация чрез електронна поща: | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 |

Знаем, че получаването на заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение на него, много хора намират толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институции поради високия лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или други причини

Няма повече чакане или стресиращи посещения в банката. Нашата услуга е достъпна 24 часа в денонощието - можете да получите заем и да завършите транзакциите си винаги и където ви е необходимо

Свържете се с нас днес за повече информация относно нашето предложение за заем чрез този имейл: | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.

Когато става въпрос за отпускане на заеми, ние сме много надеждни и надеждни, много е важно да работите с правилната компания.