4/01/2010

Оферта

Как да спечелите честно и без труд и риск 100 хил. лева! Няма лъжа, няма измама, гаранция д-р Филипов!
Виж Тук

4 comments:

Anonymous said...

Пфу! Хванах се! :)

El loro said...

Само 1 коментара преди мене???Кво ще рече тва че аз съм едва втория лапнишаран дето се е вързал?Едва ли,по скоро съм втория дето си е признал-:)))

ЧБ said...

ОЩЕ ПО-ДОСТОВЕРНО :)

МВР започна операция "Тиквите"
Пресцентър МЕДИЯПУЛ.БГ
1 Април 2010


През нощта в Банкя и в центъра на София са проведени оперативно-издирвателни действия в рамките на операция "Тиквите", съобщи пресцентърът на вътрешното министерство. Екип на прокуратурата и МВР е задържал премиера Бойко Борисов, на когото е повдигнато обвинение за съучастие в престъпна група.

"Виждате, че чадър няма, недосегаеми няма", коментира по телефона от ареста Борисов. Той се похвали също, че сам е внесъл в прокуратурата материалите получени от ДАНС, които го уличават.

"Не искаха да ме хващат, но им наредих. Където съм аз, там е прозрачността" , повтори Борисов и уточни, че постът му ще бъде зает от вицепремиера Цветанов, но правителството няма да подава оставка и ще продължи борбата с престъпността.

Н.Никифоров said...

Аз се хванах сутринта, а после при мен изтествах като шега, не алчността, а нещо съвсем друго...Едва сега един блогър видя връзката..Хубава закачка докторе!