1/19/2009

19 януари 2009 г.

Мария Дивизиева, шеф на предизборния щаб на НДСВ, вика: „Много хора изпитват носталгия по управлението на НДСВ”.
То „много” е много относително. Наскоро лингвисти откриха в Бразилия племето Пираха, наброяващо около 300 души, което говори уникален език. Те броят по следния начин: едно, две и много. Та викам, че ако са повече от двама носталгиците, те, поне на езика на пирахите, са много. Докато на езика на социолозите са малко, в рамките на стохастичната грешка. Което ще рече, че може и да съществуват, но може и да не съществуват.
Иначе верно, много поводи имаме за носталгия по царя.
Независимият Минчо Христов иска Паси, Кунева и Готски да бъдат разследвани от прокуратурата заради затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй".
Има резон, не ли? Помните ли как нагло лъжеше еврейчето, че затваряме глава „Енергетика” само временно и после ще я отворим пак. Многократно повдигнахме слабия си гласец да предупредим, че ще я отворим, но само да си я четем и да не забравяме какво сме подписали. Ето сега имаме един подходящ случай да я отворим с цел четене.
Ще съдим на босия цървулите. Кунева стана комисар и доживотна номенклатура на ЕК, Пасито ще се оттегли в централата на НАТО, царя…
Него дреме му на кеца,
Той нали си върна ВЕЦ-а…

Всъщност, да се съди еврейчето не е нова идея. Това го искаше Корнезов още през 2002 г., когато Монките не се съобразиха с решението на НС, нито с двуинстанционното отсъждане на ВАС… Даже подходящите членове посочи (чл. 103 и чл. 282 от НК). Сигурно е забравил, иначе няма що да си мълчи сега…
А помните ли как еврейчето викаше, че референдумът за АЕЦ$ е най-добрата форма народът да се самонакаже?
Лидерът на жълтите люспи Свинаров тогава иронизираше: “Референдумът за АЕЦ може да има и един втори въпрос: “Обичате ли майка си?” И на двата въпроса всеки нормален българин ще отговори с “да”.
Напомням ги тия работи, та да сте наясно към чии майки да се отнасяте…
И къде беше тогава Параванов? Сега не изключвал референдум! Затворили ни били блоковете „необосновано и несправедливо”, за което ЕК била виновна. Да де, ама докторът нали е едно тъпо копеле и си записва, та да не забрави, та ето нещо с дата 9 април 2002 г.: “Не можем да се откажем от постигнати споразумения и поети ангажименти... не можем да си позволим да взривим диалога с ЕС… да се самоизолираме…”
Но, ако Монките и Куневица се срещнат с Темида, което е малко вероятно, до тях трябва да са и Костов и Надето. А не Ванчо да се прави сега на набожен!
И изобщо има доста хора за затвора, но къде го прокурора…
Да не пропуснем и тогавашният председател на НС Огнян Герджиков, който потурчи подписка на 518 хил. противници на закриването.
Каракачанчето вика за Лидеров: „Сидеров лъже, той е като Гьобелс, повтаря една лъжа по партийната кабеларка и се опитва да я наложи като истина.”
Краси, кажи нещо ново, това, че Сидеров лъже е известно. Ето и вчера нагло излъга: „Няма да ползваме парламентарни коли – аз никога не съм.” Да, ама аз научих от сигурен източник, че от октомври не е слизал от парламентарния мерджан.
Краси, а как стоят при теб нещата, бе? Щото пък Болен вика така: „Каракачанов бе депутат от мнозинството на СДС при Костов. Тогава те подписаха меморандума с Ферхойген. А сега организира шествия.”
Да, бе, верно! Ти къде беше на 29 ноември 1999 г., когато правителството на Костов подписа въпросният меморандум?
Слушам ги всички тия нахалници сега и се сещам за „Упражнения по стил” на Реймон Кьоно, където една и съща история се разказва по 99 различни начина. И всичките смешни. Е, не чак толкова, колкото историите на нашите смешници…
Пък Асиния Генчева от „Джемини” вика: Хомосексуализмът се използва и като политическа обида в медиите. Когато наречем един политик гей, го отнасят обикновените гейове".
Така е, така е. Ама и те ня там! В ДСБ, Атака и ГЕРБ даже не викат вече гей, а направо Сергей. И го отнасят обикновените гейове. Те и хетеросексуалните го отнасят, но сега не говорим за тях…
В Америка обаче Обамата номинирал за шеф на личния състав Джон Бери, открит хомосексуалист. И освен това цялата шумотевица по встъпването в длъжност на Обамата, или казано по-простичко по инугурацията, ще се открие с молитва на епископ Джийн Робинсън, който също е открит хомосексуалист.
А у нас всички хомосексуалисти са скрити. И затова не могат да се издигнат, а не че не сме толерантни. Мислите ли, че нямаме поне един владика гей?
Абе, чухте ли, че край Черна вода открили и трети вид гейов? Освен досега известните активни и пасивни, намерили и радиоактивни.

No comments: