1/15/2009

15 януари 2009 г.

Москва дава газ, Украйна на спирачките. Домузчиите (домуз, тур. - сланина) са решили да откраднат още малко. Павката вика, че делегация на сомалийските пирати спешно заминала за Киев за обмяна на опит... Има какво да научат.
Зам.-председателят на УС на "Газпром" Александър Медведев разправя: "Възниква впечатление, че целият този мюзикъл в Украйна се дирижира от друга страна". Демек от Вашингтон.
Чак се чудя защо Сидеров още не е видял еврейския заговор. Qui bono, учеха древните. Русия губи, Украйна също, Европа и тя... И докато се улисваме с газа, никой не се интересува от Газа. Тоя път даже и на мен ми е прозрачен еврейският заговор.
Дърева вика в "Стандарт": "Протестът не е нито срещу правителството, нито срещу парламента. Това е натрупаният гняв срещу криминалния преход. Негови символи не са НС и МС, а мутрите, бандитите, олигарсите..."
Да, бе, да! За Ковачки нещо да кажеш? А за "Свинаря на Гоце"? За Люси Стойков и другите президентски спонсори? И дали ако властта имаше желание, не би могла да се справи с мутрите? Аре що се правиш на улава!
Зам. главният прокурор на София Роман Василев вика пред Часовете: "Чакайте акции срещу мафията, следим 10-12 групировки."
Браво! Ще чакаме. Култура на чакането не ни липсва. Тоз Роман е от Пазарджик, а ние в Пазарджик с това сме известни, че каквото кажем, го правим. Или не го правим. Трети вариант при нас няма. Ама да не се отплесвам.
Не съм съгласен с Дървева. Злото е в парламента.
Обаче дали са виновни депутатите, или турското гробище, което е под сградата и им изпива мозъците, ми е трудно да преценя. Друг е въпросът, че трябва да се прави добро от злото, щото няма от какво друго... А как се прави ли? С гьостерица. Неокастрена.
Що, вайка се Дървева, протестите ставали все пред парламента, а не пред кметството. Виж, Дърева, всяко едно място в София и в страната е достойно да се протестира на него. Разбойниците на Софиянски и Антоан откраднаха София. Сини, жълти и червени откраднаха България! И какво? Най-много да вкарат оня смешник Сашо Томов в панделата! После защо някакъв художник изобразил в Брюксел България като кенеф. А не е ли кенеф? Айде стига с измислени патриотизми! И знаете ли какво ще стане, като дойде на власт Бойко Тиквата?! Тогава на кенефа ще се кипри и едно лайно. Може да е в целофан и с панделка, както обича да го рисува Бойко, но по-вероятно да не е. Да си е така естествено и откровено...
И тогава ще дойде разрухата! Щото, както казваше проф. Преобрженски (Булгаков), цитиран многократно от премиера Станишев, "Разрухата не е в клозетите, а в главите... Ако вместо в тоалетната аз пикая до нея - това ще е разрухата!"
А за онова късометражното фюрерче, дето е половин порция, даже не ми се и мисли. Оня ден нападнал "Панорама" с бодигардовете си, щото нещо не му харесало.
Пита ме един читател какво имам против Бойко и Лидеров, та ги нападам яростно. Имам. Нещо лично: мозък!
Сега, като го нема Антон Сираков да ме громи всяка вечер по "Скат", и ми е лесно да си кажа каквото мисля за "Атака". Сиромашкият! Винаги така става, като мислиш с акъла на вожда, на началника... Не бой се, Сираков! Погледнато позитивно, всеки шут в гъза си е крачка напред. Успех!
Абе, тоя Сидеров дали да не го вземем в "Четвърти километър", като я създадем. Така де, трябва да има и някой наистина луд. И дайте да я правим вече, щото ситуацията е кур капан. Изобщо не си и помисляйте да ме поправяте! Накъдето се обърнеш, отвсякъде ти го подават и такива като Дърева те призовават да го поемеш със смирение. Ако всички политици са маскари, вика Дърева, значи ние сме идиоти. Което е и така, и не е така. Народът верно греши, но рядко. Веднъж на 4 години. Ама пък как греши само...
Абе, Дърева, да те питам какво мислиш за изказването на Виденов, че "за кризата през 1996 г. допринесли и двете лобита в БСП, които се борели за икономическо влияние"? Да не би да са изчезнали тия лобита, без да забележа?
Не, друго исках да те питам. Вярно ли, че ти си причина за издигането на Виденов? Един пич, Сашо Радев, не го познавам, пише, че през 1990 г. Жан отнесъл документите за твоята кандидатурата в ЦИК и там по погрешка вписали и него в кандидат-депутатските списъци.
Таш...Тогава БКП има 984 хил. членове и ти точно тоя да пратиш! Ама кога има глава да пати...
Между другото Жан напуснал БСП. Разочарован бил от политиката й. Класически случай на взаимност! И партията е много разочарована. Жан вика: "Най ме е страх от мънкащите хора без собствено мнение. Никакъв политически дебат не може да преодолее демагогията и клоунските реклами, които ни заливат".
Дето се казва, да те пази Господ от разпопен поп. Но е прав...

2 comments:

Anonymous said...

Д-ре,
със стара мома не се заяждай. Направо не ми се иска да съм на твое мЕсто.
ТТ

Anonymous said...

Ако вземеш Лидеров в нашта бъдеща партия, ще изпиташ удоволствието Капка да ти пише-брише посланията, Митето да те побийва, когато му е скучно и иска да му се обърне внимание, и Волен да те докара до ступор с изцъкления си поглед и зловещите си заклинания срещу световния заговор, в частност към него. А за развлекателната програма ще отговаря Кузов...
През това време ние, вече бивши членове на ПП "4-и км", ще гледкаме отвън сеир и ще се тръшкаме, че си станал част от статуквото.
Утре ще речеш да вземеш и Жоржи, и Йоло Денев, и Владо Спасов, че и А. Сираков - просто така, за цвят...
Да не си посмял да да опозориш хубавата партия! Кво като си ни обединител?! Няма да ти простим!

Разколебана бъдеща електорална единица на ПП "4-и км"