11/10/2008

10 ноември 2008 г.

Станишко рекъл: "Не се страхувам от Бойко. Няма да допуснем да ни управлява партия, която ще мутризира страната."
Бойко отговори на минутата: "Бих направил всичко хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взeмането на важни решения."
Или казано накратко, казали са си:
Станишев: Мутра!
Борисов: Педал!
И всичко това 7-8 месеца преди изборите. До какви ли висоти на "политическото говорене" ще стигнем на финала?!
За мутрите не знам, но според мен темата за педалите се преекспонира. И ще ви кажа по какво съдя. На европейското за гейове и лесбийки в Барселона нашето момче (момиче) Станислав Танчев взе 5 медала. Но на щафетата 4х100 му се наложи да се състезава в интернационален отбор, щото, оказва се, не сме могли да съберем 4 гея-бегачи. Като седиш на стадиона, не можеш да се разминеш от педерасти: тоя педераст, оня педераст, съдията - Елтън Джон, а като се зададе състезание, няма кой да участва...
Като стана дума. Българският хелзинкски комитет подал жалба до комисията по дискриминация, защото наредба на МВР забранявала на мъжете ченгета да носят обици, гривни и други накити по време на служба, да си боядисват косите и т. н. Ретрогради! Миков, не може да взимаш терк от Кула само! Светът се променя. Четох, че 20 полицаи от Тимишоара са се записали на уроци по балет. Шефът на тамошната полиция Дорел Коян обясни: "Гледаме на това като на начин полицаите да изглеждат по-добре." А ние обратно, гледаме да изглеждат по-зле. Каква по-приятна гледка от перхидролено ченге с обички?!
Станишев пишел брошура "Защо сме социалисти". Според мен Бойко не това го пита.
Между другото, първото назначение, което Обама направи, е на евреин социалист - Рам Еманюел. Което не ме учудва. Известно е, че независимо дали републиканците или демократите печелят изборите, евреите са винаги на власт. Та не знам дали трябва да оценяваме това назначение като симптоматично. Може би просто Сидеров да си вземе бележка. Той май получи прибързан оргазъм на тема "Атака" и Обама на едно мнение за арменския геноцид". Щото май дотук ще спрат приликите.
Еманюел е завършил еврейско училище, говори иврит, служил е в израелската армия. Баща му, д-р Бенджамин Еманюел, изразил увереност, че назначаването на сина му за шеф на канцеларията на Обама ще е добро за Израел. А както е известно, това, което е добро за Израел и евреите, не е добро за Сидеров и "Атака". Защото голяма част от съзнателния си живот Лидеров посвети да изследва пагубния за света еврейски заговор.
Но пък от друга страна, д-р Бенджамин е бил член на дясната радикална терористична ционистка група "Иргун" на еврейските заселници ционисти в Палестина, отговорна за много атентати и убийства. "Иргун" е създадена от Владимир Жаботински, който е бил под силното влияние на италианския фашизъм. Та не се знае какви идеи е предал докторът на сина си. Но на това не може много да се разчита, щото те и родителите на Сидеров са били членове на БСП, но той после в поетична форма се отрече от тях. Абе изобщо, сложно е.
Но както справедливо отбеляза Петър Стоянов, "България не е в центъра на вниманието на Обама". Което неясно защо накара "Труд" да коментира иронично: "Петър Стоянов в миналото е съобщавал и по-малко очевидни неща." Очевидно, ама на, Сидеров се подведе... Виж, сърбите може наистина да са на далавера. Щото Ран Еманюел е съпредседател на сръбското лоби в Конгреса. Макар че точно демократите бяха причина сърбите да скандират "Колумбе, йебем ти любопитството!"
От БДЖ-то се срещнали с дечицата от столичното 93 СОУ и им обяснили, че по влаковете не трябва да се хвърлят камъни. Според пресслужбата на БДЖ дечицата "остро порицаха вандалските актове". Но подозирам, че тези, които хвърлят камъни по влаковете, тоя ден не са били на училище. И предишния, и по-предишния...
Може днес индобългарите да хвърлят камъни по влака, но не бива да се забравя, че те у нас процентно са повече от негрите в САЩ. При техния фертилитет и българската политическа апатия не са рекли, не са си избрали президент.
За малко да забравя. Един виден политически наблюдател ми обясни, че Райчев скроил номера на Бойко с възродителния процес. Със съдействието на Бареков. Не знаеше само дали Бареков е участвал користно или безкористно. Подлец! А като закъса за сутрешен гост, все на Бойко разчита...

No comments: