5/14/2008

14 май 2008 г.

"Който е ходил войник, знае, че едно от най-големите нарушения е да заспиш на пост. И се случва. Но никой не е забранявал да се мастурбира на пост. Човещина е - сам си, нощ е, мислиш си за нещо приятно... Освен това помага да не заспиш. Важното е да не затваряш очи, за да не те изненада врагът в надървено състояние." (Щото в това състояние войникът не може да пълзи - бел. Т.Ф.)
Бас слагам, че си помислихте, че това го е писал Калин Руменов ("Новинар") или някой друг от авторите, които екзистират върху вербалната сексуалност! Ама не, Гарелов. По повод войничето и рейнджърката, дето ги хванаха да правят секс на пост. Та Гарелов ги оправдава: "В едно време, когато от телевизионния екран хомосексуалисти се перчат със своята сексуална ориентация, когато децата израстват в среда, която им внушава, че за да станат звезди, непременно трябва да са с мека китка, когато педофилите гордо развяват гащи в парламента...в същото това време двама млади правят нормален секс и това се превръща не само в сензация, но и в обществен скандал."
Не съм единодушен. Зависи как са го правили. Докторът като служеше в Ст. Загора, имахме такъв случай. Хванаха един да прави секс с Хирошима (викаха й така, щото имаше външен вид на претърпяла едновременно атомните бомбардировки и в Хирошима, и в Нагасаки). Обаче разследването установи, че тя не е прониквала в охранявания обект, войникът не е напускал поста, нито пък се е разделял с повереното му оръжие и униформа. Цялата работа се беше състояла през мрежата. И се размина само с мъмрене. И дребни венерически усложнения... Та ако се спазва уставът, няма проблем...
А сега да преминем от сексуалния на социалния вектор. "Стандарт" пише: "След увеличението на пенсиите червените се готвят да дадат и безплатни ченета на пенсионерите."
Правилно! Дето викаше Бат’ Ванчо: "Ядеш - не ядеш, на зъбите времето минава." Всъщност той това май го викаше за сексуалния вектор... Както и да е. Ако дадеш само хляб, а не дадеш зъби, нищо не си направил. Даже по-добре зъби да дадеш. Дето викала онази пенсия, то да има... жена ще се намери. Даването само на хляб е "нулев вектор" - началото и краят му съвпадат. Но и зъби да дадеш, пак не е достатъчно. Щото големината на един вектор се изразява чрез координатите по формулата: a → = a x 2 + a y 2 + a z 2, където х е хляб, у - зъби, а z - апетит. Затова според мен ще има истински социален вектор в декартова координатна система едва когато правителството се погрижи и за апетита. Не може да се разчита на декадентски виждания, че "апетитът идва с яденето". За 18 г. са създадени трайни стереотипи на неядене. И освен това да не се забравя, както отбеляза шефът на БЗС д-р Шарков, че по принцип пенсиите се нуждаят от две протези, което вдига нужната сума на 400 млн. лв.
Абе, дали няма да е по-евтино направо да им дъвчем?!
От сайта "Всеки ден" съветват как да намалим разхода на гориво, щото цените напнаха карнобатската. Предлагам ви някои от съветите, които съм дообогатил с личен опит...
- Махнете излишните неща от колата и ще намалите теглото до 40 кг. Можете да изхвърлите дори резервната гума, а това значи и крика. Помислете и за задните седалки, и без това ходите сам на работа през седмицата. Дотук сте с половин литър напред.
- Напомпайте гумите до дупка. Не пестете въздуха, пестете бензина! Може да разбиете предницата, но дотогава ще сте я икономисали от гориво. А пък ако от това ви се съберат всичките бъбреци на едно място - има безплатна клинична пътека.
- При продължително спиране гасете двигателя. Така се постига литър икономия. Ако ви е възможно и изобщо да не го палите, икономията може да скочи до 10 л в зависимост от колата.
- Ел. консуматорите дигат разхода. Не ползвайте парно и чистачки, ползвайте парцал. Забравете фаровете, а също и мигачите. Не сте длъжни да казвате на никого къде отивате.
- Избягвайте баирите, напр. телевизионната кула. По-добре минете по Околовръстното - по-далече е, но е равно.
- Зареждайте сутрин. При студ обемът се свива. Разликата е половин литър на резервоар. Най-добре е ако заредите зимата, а карате лятото. Печелите поне литър, в зависимост от зимата.
Та с такива малки хватки и големи крачки можете да се еманципирате от петролната криза...

3 comments:

Anonymous said...

imam predlozhenie da se preimenuva avtora na gornata dopiska na:
ivancho filipov, d-r.
molia da ne mi zadavate typi vyprosi ot roda na "zashto"

kombat #5

Anonymous said...

Абе ти що не си ... и се научи да пишеш на кирилица, комбатко!

Anonymous said...

Имам предложение "комбат диез 5" да се преименува на Комбайн - за благозвучие. Призовавам разните частни школи за обучение и всякакви НПО да проявят благородство и да го обучат на собствени разноски на чист български език, тъй като съществото е любознателно (чете), но не може да пише и да изразява точно мислите си. С благодарност ще приемаме предложения на този сайт!
Червена бабичка с мобифон (добре образована)