11/19/2009

Любов необяснима

Желева отива в САЩ, ще се среща с Хилари Клинтън да я запознае с борбата срещу високата корупция у нас и успехите на кабинета от първите сто дни, които хич не били малки.
Според мен ситуацията е много подходяща и Желева трябва да се възползва. Клинтънката била влюбена в британския си колега Дейвид Милибанд. Добре, че не стана президент, че два секс импийчмънта щяха да са много за едно семейство. Да пази Господ, жена на тия години да хлътне. Не, че е престаряла, едва на 62 е. Пък е и гледана жена… На Кобилиса Райс това й беше хубавото, че по мъже не залиташе. Но предшественичката й Мадлин Олбрайт... И тя беше на 60 навършени, когато се залюбиха с косовареца Хашим Тачи. Тя го залюби, де, пък той се възползва. Мисля, че съм ви споменавал за тази любов необяснима. (И онази хитруша Надето Михайлова доста се възползва от размекнатото й състояние!)
Никога няма да мога да си обясня как Тачи го е постигнал. Ако си въобразите Мадлин, ще ме разберете. Мъжът й един ден излязъл уж за цигари и повече не се върнал. Изтласквала с крака на гладиатор 400 паунда (181,2 кг). Каква беше тая воля, какво беше това либидо, което не се прекърши пред облечената Мадлин, да не говорим за съблечената! Албанците трябва да ходят и да му целуват на Тачи… Щото Велика Албания, дето те с оръжие не можаха да я постигнат, той я постигна с един гол…!
Затова французите казват: „Shershe la femme”. Или каквото там е останало от нея… Но от Клинтъница е останало повече. Той според мен Бил не я е ползвал много. Като го знам, сигурен съм че й вика „дъртата пастърма” и я отбягва. Истината е, дето викаше Зорбас, че „има още сосец в старата кокошчица”.
Обаче англичанчето верно е много барнато копеле.
Та с примера на Олбрайт искам да ви приканя да мислите за световната политика със земни категории. Свобода, демокрация, човешки права… Оставете това за леваците! Дето е рекъл Лорд Дизраели, „Не четете история, четете биографии, защото това е животът без теории.”
Сетих се за лорда, щото пък в София се открива изложба „Уйлям Гладстон и българската национална кауза". Тоя е бил голям приятел на българите. Главно щото е бил голям враг на Лорд Дизраели. Дизраели смятал, че интересите на Англия на Изток се защитават от Турция. А Гладстон му правел на инат. Тия двамата непрекъснато са се карали… Ама не така като Станишев и Бойко, а фино, джентълменски. Веднъж на един прием Гладстон казал на Дизраели: „Предполагам, сър, че вие ще умрете на бесилката или от някоя срамна болест." Диз¬раели отвърнал: „Сър, всичко това ще бъде предопределено от реше¬нието ми да прегърна вашите принципи или вашата любовница."
Виждате ли каква разлика! А не като нашите рогачи, да си викат педераст и мутра…
Ало, пенсиите, като се разговорихме за Англия… „Дейли телеграф” съобщава, че наборчетата ви се скъсвали от секс. 40% от бабите редовно ходели на педикюр, а не като вас петите им да стават за циклене на паркет! А също и на коламаска на триъгълника. И вече не викали: "An apple a day keeps the doctor away", а ън оргазъм на ден… А вие? Слушам една по телевизията: „Ние, вика, от старата дегенерация…” Що се вдавате, бе! От мен да знаете, старостта е само разногласие между душата и съзнанието. Следвайте душата!Накъдето и да тръгне, вие след нея!

5 comments:

DENI said...

хахахаххахааааааааааа

DENI said...

Обожавам тееее:)

Anonymous said...

Cherchez la femme...

Anonymous said...

Жив и здрав да си докторе!
Маринов

Anonymous said...

бравооооооооооооооооо за всичко! Но стигна ли до "ПЕНСИИТЕ"започвам да се смея предварително!!!!!!! МОЛЯ ВИ НЕ ГИ ПРОПУСКАЙТЕ!