11/10/2009

Днешната полиция не бие, обаче вчерашната...

6 comments:

Anonymous said...

Тук възниква онтологичният въпрос: коя порода е възникнала първа - милиционерската или индобългарската?
И екзистенциалният въпрос: носи ли индобългарската глава толкова, колкото щедро предлага милиционерският пестник?
Ай, със здраве!
Останалите въпроси са гносеологични, има и едно-две емпирични наблюдения, както и някои епистемологични заключения :)

Anonymous said...

Този предишния коментар много научен,много респектииращ бе.
Гледайки клипчето бих казал, че "чисто и просто" бие "черно и мръсно".

Unknown said...

да ме прости Господ, но това си ми изглежда постановка, спретната на ченгето. разбира се - ченге което се хваща на такава постановка - не ща да ме пази и да бди за моята сигурност. така че като го изгонят след някоя и друга седмица - няча да е загуба. ОБАЧЕ - не ме кефи 1. колко лесно клипчето се намести във водещите новини на всички медии и 2. Че разчистването в МВР Плевен ББ и ЦЦ са избрали да е и унизително. Щото това е много гот ако си мислиш как еветуално го приема Р.Петков, ама е много кофти за доверието към полицията, дето уж щели да го вдигат.

Anonymous said...

ех, честит да ви е празника на всички защитници на старото време, щот май мног отакива и тук, в този блог се намират, ама то нормлано де, още имат 500лв за да с в рамките за живот на доктора. "спретнато" било клипчето, "черно и .." абе как не ви срам бе хора, пак си затваряте очите, пак изкривявате действителност. Забравихте ли че всеки е невинен до доказване на противното. Не са ви били и вас преди 89-та или вашите деца след това. айде, включете си телевизора, гледайте примиера, че дано да прихванете уважаеми Дами и Господа! П.

Unknown said...

Анонимен, гледай клипчето пак моля и внимателно слушай репликите на момчето. Т.нар. "младеж" видимо и с доста театрална интонация предизвиква полицая. Другият юнак - оператора е на чудесна дистанция и има доста добър ъгъл за снимане и нито един от двата полицаи не му посяга към телефона. Медиите споменаха, че полицаите се опитали за изтрият клипчето от телефона, ама не успели щото... менюто е на испански?!? И к`во? Върнали са му телефона просто така? Стига бе. Ей такива неща ме карат да си мисля, че е постановка. Което, както и казах не значи, че това човешко недоразумение полицая не трябва незабавно да бъде натирено да копае, вместо да правоохранява.

Anonymous said...

Наскоро този симпатяха (артистът)изнасили жена на 51 години. (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=347831)