4/19/2009

Допитване

Уважаеми читатели,
Първоаприлската шегичка не беше съвсем шега. От понеделник д-р Филипов се завръща в "Монитор", където е роден. Предложението е сам да реша дали да пиша както до сега всеки ден (пет дни в седмицата) или веднъж седмично, но на цяла страница (както всъщност съм писал 5 години в "Монитор"). От опит знам, че при седмичен режим се получават по качествени текстове, но пък се губи възможността за бърза реакция. С една дума трудно ми е да реша. И затова се обръщам с молба да чуя и вашето мнение.

37 comments:

Joro711 said...

По-добре всеки ден.

N. said...

Докторе, както на теб ти харесва. Само да продължиш да публикуваш в блога си, щото аз вестници не чета.

явен said...

Докторе, много ми се иска да те чета ВСЕКИ ДЕН, но седмичните ти неща наистина бяха по-добри. Ежедневието явно убива - ставаш като служител. А иначе си някакси като на свободна практика - имаш време да изваеш нЕкои детайли.
Ама ти си знаеш – толкова ме радваш, че ще е смашно акъл да ти давам. Макар че, аз лично, много бих внимавал с тоя “Монитор“...
Айде, чакаме...

heller said...

По-рядко, но по-сладко, Докторе!

Unknown said...

По- добре всеки ден!!!

Anonymous said...

Както намериш за добре, само публикувай и тук! :)
Иначе, както всичко на този свят, всеки от вариантите си има и добрите, и лошите страни...

СИД

Unknown said...

Докторе, умолявам те, всеки ден!!!!
Иначе всекидневието става много скучно и сиво.

Дама Купа said...

Като феникс от пепелта,
като завръщане на бял кон...

Всеки ден е най-добре за нас, читателите, бихме искали всеки ден да се усмихваме. Но едва ли ще склониш...
Успех - каквото и да предпочетеш.

P.S. "Монитор" има интернет страница, няма нужда да купувате хартията.

Мариян Карагьозов said...

Здравейте, Докторе!

Имахме бурен семеен съвет - цялата фамилия 5 човека - и сред нас надделя мнението, че е по-добре седмично.
Разбира се, окончателното решение е Ваше.

Поздрави, ваши верни читатели и съпричастници Карагьозови.

Anonymous said...

По-добре всеки ден! И аз вестници не чета, ама като изпуша от работа - отварям блога и чета, та да живна малко :)))

Anonymous said...

А защо се връщаш в "монитор", Док?

Anonymous said...

kakvo ni zanimavash s finansovite si terzaniya be doktorche?
ako mozhe da gi izrabotish da ti plashtat za edin material kolkoto za shest - pishi edin pyt samo.
ako ne - shte se nalozhi da bichish vseki den (ako mozhesh de)

kombat #5

Мариана said...

А не може ли и всеки ден, и цяла страница? Няма да ни омръзне, повярвайте ми.

Anonymous said...

Докторе, когато пишеше в Монитор един път седмично беше по-оригинално и по-смешно. Sorry...И на нас ни се иска да те четем всеки ден, но по-добре един път седмично, ама да е по-яко. Tи си реши, то и заплащането има значение все пак ;)

явен said...

Ей, няма стадо без мърша!
И тук успя да се издриска
някакъв “kombat #5“.

Anonymous said...

Предлагам новаторски подход: да има колонка понеделник, сряда и петък, а в неделя да се пише заради вторник и четвъртък. Хем докторът само 4 пъти ще пише, хем ще покрие цялата седмица.

Anonymous said...

Тоз пък - що се връщал Дока в "Монитор"! Щото "Експрес" ще го фалират, на загуба е дет се казва, откакто хоризонтално-широката дама го купи.

Anonymous said...

Моля ръководството на "Нова медийна българска група" да вземе отношение по въпроса, че не може докторът един път седмично да пише, а да иска седем дни да яде. Настояваме ежедневно да заработва хляба си, като целокупния български народ.

Глас народен

Anonymous said...

Квото кака Ирена каже бе, Д-ре - преписката ти с Папазки вече те вкара у Историята, и нищо не мое те изкара оттам - ко ще и веднъж месечно да списваш целия Монитор! :-)

Teodora said...

Всеки ден!!!

Unknown said...

Колкото по-често, толкова по-добре - ако можеш. Един път... я те прочели , я не. Това говори логиката.

Anonymous said...

Д-ре, кофти ни ...таковаш. То чувството за мярка е едно от най-сложните. После ние сме ти казали така или онака. А и като капак сме от две различни страни, ние четем ти пишеш.. Малко като интеграцията между свинята и кокошката за направата на хемендекс...Хаде ти си го реши за да сме свободни след това да те ру...пардон критекуваме.
Успех ТТ
Кандидат член ПЧК

Anonymous said...

Докторе, много сложен въпрос!От една страна-иска ми се всеки ден да те чета и да се смея, от друга- като те четях в стария "Монитор" не се смеех, а направо се заливах от смях на попаденията ти.Ти сам ми отговори в една от статиите си, че да лепиш всеки ден върху хладилника бележки до жена си с оригинални и смешни хрумвания не е никак лесна работа и няма да издържа кой знае колка време.Така че, моето мнение е: да чета всяка неделя наведнъж за изминалите събития от седмицата предадени по неповторим начин от теб и да се заредя с ведро настроение за следващата.Ама в "Монитор" няма форум и ще ние трудно да комуникираме и да философстваме над писанията ти.Но, в крайна сметка, каквото ти решиш.Само те моля да не спираш да ни разсмиваш до сълзи.

svetla.doncheva said...

Всеки ден в блога - и ние, и ти, ДОкторе да не губиш форма. И един обобщен и разширен вариант в неделя / ама и него да го публикуваш в блога, щото аз за Монитор, пък и за другите вестници пари не давам/

Anonymous said...

По-добре всеки ден...с това ти си оригинален /преглеждам пресата, а след това чета твоя коментар и се смея/. Ако е веднъж седмично ще се губи "горещия" коментар....или (още по-лошо) ще четем за неща, които вече са претърпели някакво съвсем друго развитие. И още нещо (колебая се дали да го кажа)ти си решаваш, но нали си наясно, че в "Монитор" ще трябва да....еми да спазваш НАШАТА МЕДИЙНА ПОЛИТИКА....ако ме разбираш...

Anonymous said...

Докторче,глей парето...! Дека е повече,там е отговора на въпроса, нас ни за.би. Утре ша се пръкне друг писач, и ние - хоп при него...

Anonymous said...

Всеки ден, а ако може в събота или неделя - на цяла страница !!! Защото сега в почивните дни няма кой да ми повиши настроението / освен ако не се изтапани някой т.нар.политик и започне да обяснява колко са се изморили да се трудят за благото на народа /.

Anonymous said...

Докторе, доктореее, ако бях една хубавица, да ти кажа "по два-три пъти на ден, по два-три пъти", ама не съм. Така че, прави каквото правиш, блога не зарязвай, защото нас ще зарежеш, а имаме нужда от тебе докторе.
Маринов

Anonymous said...

Драги колега in vitro,
Преди всичко ще гледаш финикийските знаци! Да са много и редовни. Другото е от лукавия. Писането е като правене на чорба. Вариш ли я всеки ден, килера е все полупразен, а и тя полупостна. Когиш е веднаж в седмица, може и месце да пуснеш в нея, пък и все блажно по тенджерата да остава...
Не те питам що бягаш от породата женски хипопотам, ама да не стане "от трън, та на глог"? Я виж, дали в "Сега" няма да те приютят - пък и два форума имат: - по един за всяко човешко диаметрално отврестие. Само, че човек често не знае кой към кое съответства. А и с Комарницки може дори тандем да направите. Стига Станишко да си се преизбере успешно.
- Представяш ли си? Още 4 години неизчерпаем източник на вдъхновение за двамата, а и Сашо Дончев зад гърба ви!

Твой д-р Свиркофф

Дама Купа said...

Хей, от лакомия ще вземем да убием "златната кокошка"!

Anonymous said...

сдгсьдг

goodfellow said...

По-добре един суперджакпот, нежели с малки суми, но редовно.

Anonymous said...

Doc, kompromisno reshenie: davai prezden!

Anonymous said...

КОЛЕГА,(ОТМЕХАНОТО КР.ВЕЛКОВ)ДА ПИШЕШИПРЕЗ ДЕН ПАК ЩЕ ТЕ ЧЕТЕМ.

Иво said...

Здравейте ,

1 път дневно в нета
1 път седмично в Монитор

Кобминацийка някаква

Anonymous said...

Dottore,
сакън,как ще чакаме цяла седмица,бре!
Уважаеми,решението е Ваше.А аз пак питам:защо не измислите начин да помагаме кой с колкото може?С ePay или със SMS,примерно?Установявам с удоволствие,че пояитателите Ви сме доста.Помислете за тази възможност.
Ашко

Anonymous said...

Чини ми се, че некои не разбират. С есемеси няма как да изстискаме повече от доторето, не може по цяло денонощие човекът да седи и да дращи нещо само заради нашето желание. Требе и да се зарежда некакси, демек да почива и да си праи кефа.