4/10/2009

10 април 2009 г.

Неформалният лидер на коалиция НАПРЕД Ковачки вика: "Много ми се иска движение НАПРЕД да бъде трета политическа сила в България и ще се боря максимално да помагам с целия си опит. Но определено повече ще ме зарадва едно дете, отколкото успехите на партийното поприще."
Бабо Мецо, ще има ли много дренки тая година? Да! А по какво съдиш? По нищо, но много ми се иска. Но втората цел е в рамките на възможното. Макар че то, детето, като заидва и хич не пита радваш ли му се или не. В "Уикенд" пишат, че формалният лидер на ГЕРБ правил забранена любов с една хубава болярка, някоя си Калинка, и я ашладисал. Момата била непразна в 7-ия месец. Лани, като ходил по агитация татъка, Цецко се отбил в едно нощно заведение и там я срещнал, пиела бейлис сама на бара. Заговорили се и от дума на дума... Нали знаете как е, всичко започва с едно малко... И сега малкото е на път. Цецко, като разбрал и припаднал. Даже няколко пъти припадал. А момата се скрила в Ловеч, щото от БСП я издирвали.
Не знам, преди да почне да плаща алименти, на Цецо му трябват съд и експертиза. Но в никакъв случай в Ловешкия съд. Преди време на един пич в Троян му се роди негърче, а той даже и ром не е! И Ловешкият съд отсъди да плаща издръжка. Човекът вади документи до девето коляно да доказва, че няма негър в рода си, но съдът остана непреклонен. И си плаща и до днес като поп, по-точно като негър.
Пустия му Цецо. Дженабетин! Така като го гледаш, льосмен отвсякъде, ама на. Вземам си обратно думите, че жените не му връзват. Макар че пък, от друга страна, съм забелязал, че такива работи главно на леваците се случват.
И пак леко се е отървал. Щото сама мома на бара посред нощ... Нали разбирате, stranger in the night, СПИН in the morning. Бойко не би простил да се лепне на партията една срамна болест.
Да не би ципа сваляло, не би чудо видяло. Абе, Цецо, не си ли чувал за "свршуваие надвор", както казват братята македонци. Да не говорим, че можеше да минеш и с една клинтънка. И като си решил да е ad usum internum, поне да беше пазил. Но, дето справедливо отбелязал оня индобългарин, той може и да е пазил, ама другите да не са пазили.
Да бе, верно. Дали не е провокация от страна на младите социалисти. Те са много прогресивни и измислят всякакви неща, за да подпомогнат партията. Нали и в песента така се пееше: "Комунистите родината ограбват, комсомолците след тях вървят..." Или не беше така? Но пък, от друга страна, като навържа някои факти... Например изказването на Бойко, че материалът е некачествен, обещанието на новоизбрания кмет на Шивачево от ГЕРБ Динко Динев, че ще направи деца на съселяните си, които не могат... Изглежда, че има общопартийна директива да си направим материал с наш материал.
И все пак у мен надделява усещането, че Цецко е шаран, когото са хванали на бастуна с правото. Между другото германската преса се похвали, че некой си Маркус Дитер хванал най-големия шаран за всички времена - 38,810 кг. Според мен Калинка има право да иска преразглеждане на тоя рекорд.
Само това му беше ексик сега на Бойко. Таман изчисти София, партията се омаца. Ама той не знае, щото е в Москва и продължава да се брани за боклука: "Вие не разбирате ли, Вълка, Станишев и Доган са едно и също. Станишев не може да ми прости, че прекратих концесията с Вълка, и сега плаче." Според кмета Доган рекъл на Станишев: "Плачи ти за Вълка, защото през Камен Костадинов (човек на Гайтански) много ни е явна връзката, видяха ни в ресторант как си папкаме."
Не знам, аз съм свикнал да мисля, че не Вълка, а Шапчицата е червена, ама знам ли...
Станишев отговори от революционна Перущица: "Не ме вълнуват нито зайци, нито вълци, нито тикви, нито репи, които явно са познати много добре на Борисов от неговото битие".
Е, не, това е грозно. Първо, битие не идва от бия. В конкретния случай има едно нефилософско съвпадение. И второ, защо ще му каже тиква?! Верно, че така са му викали в Банкя - Бобо Тиквата, Бобо Ряпата, но то е било в друго време и в друга среда, която Бойко окончателно е израснал. Тогава той е бил физическо лице, а вече е юридическо, ако ме разбирате.
Ей, снощи пропуснах да гледам. Милко Калайджиев и Ицо Хазарта целуваха ли се? Ама много са объркали работата продуцентите. Дали на Кошлуков да целува жена, пък на Ицо - мъж! Далеч по естествено щеше да е... Ако е прав Босия, де. Ей, представяте ли си - риалити, в което Станишев и Бойко да се целуват в уста! Забелязал съм, че докато се целуват, хората не могат да си говорят гадости.
11 писатели написали "Защото не сме социалисти"- Георги Мишев, Георги Данаилов, Йордан Попов, Михаил Вешим...
И тук ще кажа, че не е честно. Не може 11 срещу един! И все видни писатели. А Станишев сега се учи да пише.

2 comments:

Anonymous said...

Докторе, прекален светец и Господу не е угоден! Не беше такъв преди...

Anonymous said...

Ма вЕрно ли със Стояна Ганев сте от един град?! баси