2/06/2009

6 февруари 2009 г.

Анджелина Джоли направила потресаваща изповед пред "Добрутро, Америка". Вика: "Бях ненаситна за секс". Още на 14 г. живеела с първия си приятел при майка си.
Тая е опасна! Преди да срещне Брат Пит, овърша орталъка. По едно време даже за малко май обърна резбата. "Мама ми внуши, че онова, което е под полата, трябва да се използва".
Права е нейната мама, не ли? Обаче научавам, че на мъжа й в Холивуд не му викали Брад Пит, а Баджанак Пит... И където и да идел, разни хора му се усмихвали свойски и го черпели по едно питие...
А пък у нас трамвайният артист посетил стъкларския завод в кв. "Дружба". И обсъдил с ватенките световната криза. Станишко им обяснил: "Не мисля, че искането за кредитна линия от МВФ на този етап е разумно". И те го подкрепили - никакво споразумение с МВФ! После народният артист обядвал скромно в учрежденския стол: супа пиле, две кебапчета без гарнитура, филийка хляб и една кола. Общо 3.50. Посланието е ясно: ако той може да обядва със 105 лв. на месец, всички трябва да могат.
А сайтът red.bg пък пуска книгата Му "Защото сме социалисти" на търг. Парите ще отидат за подпомагане на дупнишката организация на БСП. Сигур щото в момента братя Галеви са малко възпрепятствани...
В "Дума" пише, че германски учени доказали, че мъжете, които имат възможност да се наслаждават на разголени женски гърди, значително по-малко са застрашени от инфаркт и инсулт. "Дойче Веле" го съобщило. Което ме кара да отбележа, че журналистите навсякъде са едни и същи. Откриват света, докато го описват. Защото туй научно откритие е открито от некой журналист сега, а иначе е направено още през 2002 г. Лично сме писали на 14 юни 2002 г.: "Хамбургски професор открил, че десет минути съсредоточено гледане на големи женски гърди е равносилно на 30 мин. тежко аеробно натоварване. А при редовни процедури можело да удължи живота с 4 - 5 г."
Но когато става дума за медицински съвети, за живота и здравето на хората, нема лошо да се повтаря, та всички да научат.
Пенсиите, а? Може и да лекува, ама дава ли ви некой да пробвате?! Никой няма интерес да си удължавате живота, най-малко НОИ и Здравната каца. По-рано поне по телевизията показваха онази мадона, заради която за малко Дупница да се прекръсти на Цицница ("Новинар"), ама сега и нея скриха...
Ей, братя, не правете това вкъщи! Като се казва големи женски гърди, не се разбира дълги! Не и такива, дето се виждат и при ортопедичен преглед... Помня как през 2006 г. на Бузлуджа млади фенки се появиха с фланелки с надпис на гърдите: "Социализмът е секси". И дадоха и на една баба Пена от Павликени да демонстрира колко е секси. Само че на баба Пена надписът и падна малко над коляното. И хич не беше секси...
Нали уж даряването на сперма било безплатно у нас и затова нямало донори. Глупости на търкалета. Д-р Табакова от "Ретробиомед" вика: "При 4 отделяния на месец покриваме една приятна заплата."
Обяснява как набирала донори: "Като видя някой подходящ мъж и го питам иска ли да стане донор." И така с едното питане си била заваксала за години напред. Колкото по-интелигентен бил мъжът, толкова по-лесно се решавал." "Имаме художници, музиканти, лекари, инженери..."
И така тия си докарват по две приятни заплати, без нищо да работят...
"Труд": "Иде глобалната банкнота ДЕЙ". Както се разбира от текста, изобщо не иде, но, нейсе, важното е, че аналитиците са й измислили име - ДЕЙ - долар, евро, йена. Обаче Андрей Райчев предлагал да се казва ЕДЮ - евро, долар, юан. Явно така си е диверсифицирал спестяванията. Според мен трябва да се казва ЮДЕЙ - хем ще включва четири валути, хем ще намеква, че няма никакво значение как се казват парите, щото те пак ще са на същото място. Само идея.
"Дженерал мотърс" предлагал на служителите си по $20 000 и ваучери за още 25 хил. (с които да си купят кола), за да се пенсионират. Пък "Крайслер" давал по $50 000 и ваучери за 25 хил. А на тези, които нямали право да се пенсионират, предлагали по $75 хил. и ваучери за 25 хил.
А у нас ти бият шута в гъза и се оправяй както можеш...
В. "Атака": "Водачът на руската църква получи поздрави от Волен Сидеров".
Блазе му! Аз пък изпратих поздрави на Обама. Нали Бойко отиде там на Молитвена закуска, та по него.
А Волен ги пратил по архонт Бинев. И той ги предал: "Моля Ви да приемете поздравления от лидера на нашата партия г-н Сидеров - богослов и верен войн на православната вяра..."
Лъже, Ваше Светейшество! Сидеров не е богослов, а студент в начален курс в Шумен. Ако успее пак да влезе в парламента, може и да завърши. Иначе не гарантирам...
Вероятно в някаква подобна ситуация Ницше е казал: "След съприкосновение с религиозен човек аз винаги изпитвам нужда да си измия ръцете ..."

3 comments:

Anonymous said...

Извинете, какво става при десет минути съсредоточено гледане на големи мъжки... ъъъ... вторични полови белези?

Любознателна

Anonymous said...

Науката нищо не казва, по зададения от теб въпрос, Любознателна. Изглежда, не са правени изследвания в тази насока. А ти пробвай, записвай резултата и после ще ни информираш, и аз съм любопитен. Аз пробвах, ама нищо не се получи. Изобщо не се развълнувах :-)
Надявам се на доброто Ви чувство за хумор! Бъдете здрава!
Маринов

Anonymous said...

Ами, господине, не че не съм пробвала, но явно емпиричният материал не е бил достатъчно, за да почувствам резултата... Та затова питам.
До скорошна среща, на учредителното събрание! Ще се разпознаем ли?...

Все още любознателна