2/10/2009

10 февруари 2009 г.

Лещански ми пише в хороскопа: "Лъвовете се самоизмъчват с мрачни прогнози за бъдещето, които, освен че няма да се сбъднат, нападат съзнанието ви в крайно неподходящ момент от гледна точка на ангажименти, с които следва бързо да се справите."
Боже, как ми е нацелил! Мрачни, ама мрачни да видите... Диверсифицирани във всички обществени области... А трябва спешно да пиша. Щото иначе нема папо маро, както казват материалите. Добре, че си прочетох хороскопа. Между другото, ако Бойко беше внимавал в прогнозите на Алена, щеше да разбере, че до 20 февруари трябва да си затваря човката, "иначе рискува да си създаде врагове не само сред избирателите, а и сред хората от обкръжението си".
Каквото щем да си говорим, но има само един известен начин да си мъдър, ако не си. Измисляш една простотия и просто не я казваш. Аз на негово място това с материала щях да си го запазя за мен си. А той всичко, което измисли, го казва. Може би измисля малко работи и затова. Или пък много, но все такива. Знам ли... Но пък, от друга страна, откъде да знае, че е простотия, преди да я е казал?!
Ало, братя от последната възраст, научавам се, че в завещанието си находчива пенсия оставила на съседа си използвана 20 г. зъбна протеза, защото "не спирал да говори глупости". Ей, не го оставяйте без последствия това "вампири" и "материали"!
Казаното - казано. Но по-важно е направеното. Забелязали ли сте, че в правенето на Бойко няма противоречия. Защо? Защото не се стреми да прави много. Е, колко точно - не мога да ви кажа. Само вчера съм назад с една зимна гума, барабар с джантата ("Атанас Узунов", дупка №63А).Та това е далеч по-важният дискурс, а не какво бил казал. Щото дума дупка не пълни. А кучетата си лаят и градският транспорт въпреки това не върви...
Пенсиите, между другото да ви кажа, че това с кастанетите си е направо шестица от тотото. Не е време за собствени зъби. Денталните услуги пак скочили. Според "Новинар" "много хора се жалват, че трябва да продават зимните си палта, за да спасят един зъб". Стига да може, щото сега пазарът на стари балтони е малко в стагнация. Иначе един Господ знае дали догодина ще има зима и дали вас ще ви има догодина...Плюс това, казвал съм ви - без балтон не е срамно, само малко е студено. Но дръжте цена! Щото ваденето на еднокоренов зъб е 40-50 лв. Но вследствие на Чернобил и редовните грижи вашите всичките са многокоренови и цената е 90-120 лв. А перфорация на фуркацията на многокоренов зъб колко е страшно! При мъдрец с усложнения обаче няма да стане само с балтона, ще трябва да добавите и чифт-два наполеонки - услугата варира от 150 и 300 лв.
Абе, какво стана, БСП-то нали ви обеща чейнета без пари?
Чета, че в петък, 13-ти, триадата се събира да реши дали изборите ще са 2 в 1. Кофти ден, добре поне, че не е и вторник. Ще решават в смисъл дали да ни закачат на кукичката два пъти наведнъж, или на два пъти по веднъж. Което, изглежда, е много важно за НДСВ. По тоя повод Живко Георгиев от Галъп вика: "Не мога да си представя Великобритания или САЩ да си променят конституцията. Те от 200 г. не са я променяли. А ние за едни избори посягаме към основния закон."
Живко, бегай от Кънчовците! Болестта им е от прилепчивите! Щото първо, на "Мрачния Албион" нямат конституция в класическия смисъл. А колкото до американците, аз наброих 27 поправки, като се почне от свободата на словото и сдруженията и се мине през правото на жените да гласуват, та чак до отмяната на сухия режим и премахване на плоския данък...
Я, те били премахнали плоския данък през 1964 г. Къде отиваме може би?!
"24 часа": "Търси се име на сирене от палма". В смисъл, да не се казва сирене. А "Палмолив"? Нали говорим за материали от растителни и животински мазнини. И содата каустик си е в него, а не сега да я поемаме отделно... Само предлагам.
Нали ви информирах, че младежите от R.E.D. пускат на търг книгата на Станишко "Защо сме социалисти", за да подпомогнат дупнишката организация, докато братя Галеви пак си стъпят на краката. Събрали 212 лв.! Продали се две книги, но на добра цена. Предстоели търгове в помощ и на други организации. Бих посъветвал да се обърне внимание на пернишката. Щото там Люси Стойков и Марио Николов също имат известни затруднения в момента...
Като става дума за мощни благотворителни кампании... Никито Василев щял да играе в "Стани богат" в полза на инвалидите. Той всъщност не играе за първи път. Макар че първия път изобщо не можа да играе, не се класира. Сега, ако успее да се класира, инвалидите може да получат даже и повече от дупнишките социалисти.

No comments: