1/28/2009

28 януари 2009 г.

Може да съм много наивен, но си мисля, че ни трябват едни нови богомили, които да отрекат изцяло ортодоксалните ценности на днешната политическа класа.
Но понеже не съм чак пък толкова наивен, та да мисля, че можем днес да ги родим, предлагам ПП „Четвърти километър” да провежда друга стратегия, революционна. Ще крадем, ще лъжем, ще бием ако трябва, дете в майка ще разплачем, народа ще го докараме до просешка тояга и когато нема вече какво да губи, „освен оковите си”, ще не ще ще въстане. Тоест, ние ще се държим като Людовик XVI. А ако и тогава не ще да въстане, което също е възможно, ние лично ще го организираме това въстание. Така де, Бенковски и поп Грую са им е палели къщите, за да ги изкарат на Еледжик.
Така че попълнете долната анкета, да се преброим и огледаме и да почваме. Отечеството е на ръба на пропастта. Да го бутнем за негово добро!

Анкета за членство в партия „Четвърти километър” (ПЧКМ)

Попълването на анкетата става ТУК

Резултатите ще се обработват и обобщават от екип от социолози и статистици, под ръководството на гл. ас. д-р Калоян Харалампиев.
Както виждате, всичко е на научни основи, нищо не е оставено на сляпата случайност.
Одит на Сметната палата показва, че независимият депутат Петър Манолов, който отмъкна субсидията на „Атака”, наел офис и предплатил за 10 г. напред. 300 хил. лв. броил на фирмата на дъщеря си "Жули-М ЕООД". (Разбира се, че едноличен търговец! Ако е ООД ще има и други навлеци, а така всичко си остава в семейството.) Дал и 21 хил. за ремонт. И така от общата субсидия от 420 хил. му останали стотина хиляди за джоб парасъ!
Споменавам го този пример, щото може да ни е от полза.
Вероятно ви направи впечатление, че подходът за организиране на ППЧК доста наподобява този на изграждането на „Атака”. Но какво да се прави, това е доказан модел на семейна партия. Само не знам ченгета откъде ще вземем. Но те сигурно сами ще дойдат. И ще ни трябват още един-два педераста и един педофил. Но мисля, че тях по-лесно ще ги намерим.
Напред братя! Смело и безотговорно! Ще ни остане тая награда, да каже нявга народът: „И тия бяха като ония!”

P.S. Много ви моля, отнесете се сериозно към анкетата и я попълнете!

10 comments:

Anonymous said...

Д-р Филипов, току що Ви попълних и изпратих въпросника. Ама много Ви моля отнесете се сериозно към регистрирането на Партия ЧК!!
Всичко е във Вашите ръце, засега!
После ще видим!
С вас сме! Дерзайте!
Т3 - Пловдив
P.S. Ако Ви трябват организатори за Пловдив - безвъзмездно на Ваше разположение

Anonymous said...

Няколко уточняващи въпроса:
Защо трябва да ме разрязват социологически и разчленяват статистически, за да стана член на ППЧК!?
Дори да е така, по какъв психиатричен(или друг) признак е избран да ме обработва планинарят Калоян? Аз държа на индивидуален кастинг (с цел елиминиране на вредни странични влияния и формиране на обективна оценка на психическия статус). Така че подозирам, че на Калоян вече му е обещано поне говорителското място.

Как ще изберете правилната, ако две кандидатки се казваме Елена Петрова Иванова и едната е отхвърлена, а другата одобрена? Какъвто съм кутсуз, ще взема точно аз да отпадна, нищо че мога да бъда одобрена.

Защо не е предложена по една свободна опция за отговор под всеки въпрос? Аз например по жени не ходя, но по мъже - да. И не искам да съм лидер, а напр. на длъжност "адвокат на дявола". При липса на такава скланям и на "интимна другарка" или "духовна наставница", "душеприказчик".
И последно, защо накрая пак: "Напред, братя!"???!!! Може би в обозримо бъдеще предстои създаване на ППЧК (женски)?... Или това е проява на последователната сексистка позиция на Доктора?...


Не съвсем доволна от анкетата

P.S. Въпросите ми не са реторични и се надявам на също толкова конкретни отговори.

Anonymous said...

е казах ли ви!!
мястото на жената е в кухнята!

Anonymous said...

или май точно аз не съм го казвал точно на вас, ама все едно.
там е !

Anonymous said...

Аман от балкански субекти с ориенталско мислене! Ей затуй искам индивидуално преслушване, щото иначе жените ще си останем недооценени пак.

Anonymous said...

Мястото на жената е в кухнята прилича малко на кирхе-кюхе-киндер - трите к-та на райха. Докторе, озаптявай сексуалните дискриминатори, че поне ти си джентлемен, надяваме се:)))

Цар Кару Ⅰ said...

:) Докторе - "връхта" си!:D
Така трябва - партията на шантавите (по 1984) на власт - щото "нормалните" вече им научихме наизуст магариите.
Да ти споделя честно Д-р Филипов - в началото ме подразни с тези си "делници" - щото си ги беше (леко)присвоил от Гогол...:)
Но по-късно си влезе в твоя си стил и ми харесва начина по който пишеш. Не пропускам и да си купя книгите ти...
Докторе, браткиш, "даяни" здраво, щото само сатирата и сарказма ще спаси света.
Искрени и сърдечни поздрави от мен - Цар Кару І - карач (каруцар) на политическа катафалка

Anonymous said...

Не бе, пич, не си прав! При Гогол са "Дневниците...", а при мен са "Делниците..." Разбираш ли? Той си е седял и от гъз, дето се вика, си е измислял разни лудости. А аз тия лудости ги живея, ката ден. Тука нема литература, тука е самият живот, гол като... Като квото си искаш. И само го описвам, като ми остане време.

Цар Кару Ⅰ said...

Така е Докторе - имаше само асоциация с Гогол с една дребна разлика - неговия герой полудяваше постепенно и равномерно :)
При теб (не те сравнявам с Гогол - много сте различни) нещата са под девиза "Царят е Гол" и "Лудост тип 1984".
Много ми харесва как пишеш и винаги те чета с удоволствие. И се смея гръмогласно и с густо.
Щот нали знаеш, че "Смях под сурдинка" е като "Секс с перверзатив"...:D
Привет и гледай леко на илюзията наречена "Живот" - щото както казва един сръбски сатирик - "Някой друг трябва да плати сметката - ние такъв живот не сме поръчвали"...

Anonymous said...

Благодаря за подкрепата, Шести анонимен. Готова съм да ти сътруднича безвъзмездно в новата ни партия (ако се класирам).

Все още непопълнила анкетата