11/18/2008

18 ноември 2008 г.

Станишев потретил на пленума на софийското БСП: "Ако партия ГЕРБ победи, България няма да издържи, защото неясната икономическа програма на партията и политическите експерименти на лидера й застрашават финансовата стабилност и етническия мир в страната."
Ако това е вярно, братя, то нямаме вече никакъв избор. Освен може би да направим една нова партия, например "Четвърти километър". Щото ние от "Четвърти километър" вече сме на всеки метър. Ще ме изберете за лидер естествено. Като ще правя партия, ще я правя за мен си, не за филанкишията! Ще ме вкарате в НС и ще ви предавам директно от мястото на събитията. Сигурен съм, че ще се опитат да ме купят, но понеже си мислят, че журналистите се продават евтино, няма да стане веднага. Щото аз ще държа цена. Така че ви гарантирам няколко месеца, до една година да сте правилно информирани какво вършат маскарите в парламента. Пък после ще видим.
Помислете малко, до изборите има време.
Като гледах репортажите от софийския пленум и пак обърнах внимание как се подсмихва Станишко. Сякаш знае някаква истина от висш порядък, до която ние няма да стигнем никога. Да ви кажа честно, мисля, че има хебефрения. Те така се държат - самодоволна самовглъбена усмивка, високомерни пози, гримаси, маниеризми, нелепи шеги... Както и да е. Все пак, за да сме сигурни, трябва да го види още един лекар...
Пък Хисарския поп Димитър рекъл: "Азис пее хубаво, но държанието му е отвратително. Цели села тук се изпедерастиха, млади момчета се опъват едно друго, защото било модно." Така си е, стана много модно. Чак ми е вече неудобно да си изповядвам ретросексуалните възгледи. Ама то да е само Азис. Макар че пък за некои се говори съвсем без основание. Премиерът например оня ден напълно опроверга. Каза директно: "По принцип не харесвам мъжете." Но то пък никой не ги харесва по принцип, а само конкретно - Иван, Драган...
Цели села, вика дедо поп. Да, сещам се за едно такова - Педерастово. Отишли журналисти, попитали един човек що селото им се казва Педерастово. Пък той им рекъл: "Не знам, чакайте да питам жената. Иване, защо се казва Педерастово наше село?"
Но пък от друга страна, ние вече сме отворена икономика и каквото по света, това и у нас. Ето, в Берлин например втори мандат кметува хомосексуалист - Клаус Воверайт. През 2001 г. на общинските избори той усети, че противниците му готвят компромат, че е хомо. Точно както се говореше, че Петков имал нещо... Но Вови ги изпревари, направи си "каминг аут" с думите "Аз съм гей и добре, че това е така" и това го изстреля в първа дивизия. После го преизбраха и за втори мандат с лозунга: "Берлин е беден, но е секси". Те БСП точно от него откраднаха лозунга "БСП е секси", който по-лани издигнаха на Бузлуджа.
Пък кметът на Париж Бертран Деланое, който през март също беше избран за втори мандат, е още по-показателен. Щото той, освен че е хомосексуалист, е и социалист. Ами я си представете, че Обамата не беше негър, а педераст? Какъв тласък щеше да даде това за самочувствието на некои среди! Какъвто даде и като негър на други. "Труд" съобщи оня ден, че лидерът на партия "Рома" и депутат от Коалиция за България Тома Томов купил 120 трибагреника и още толкова американски флагове. И ги раздал на населението, което още празнувало победата на Барак Обама. Щото няма какво да се заблуждаваме. Рано или късно те ще изберат и педераст. Кливиджът "Хетеро - хомосексуални" става основен в съвременното общество. Чудя се политолозите що още не обръщат внимание.
От Планинската спасителна служба пък разправят, че 30% от спасените в планината отказвали после да платят. Те затова докторите викат, че болен се такова на легло. Да плащат първо и тогава спасяване. Който не плати, да си седи в снега. Ама немал в себе си... Да има, бе, къде е тръгнал по чукарите без пари!
Снощи попихме с едни доктори. Та от тях разбрах, че оня анестезиолог, който работеше на принципа "Деньги вперед", тихомълком го върнали на работа. Между другото оказва се, че докторите извън работа са съвсем обикновени хора като всички нас и изпитват същите човешки чувства, каквито изпитваме и ние. Подобно нещо до този момент не ми беше минавало през ума и им го казах.
Чак не разбирам как е възможно от началото на годината да са биени 38 доктора. И това само по официални данни...

3 comments:

Anonymous said...

Преди време Воверайт изпрати покана до кмета Б. Борисов заради поставения сегмент от Берлинската стена пред НДК. Надали е отказал нашият профанизиран барон Мюнхаузен. Трябва да се провери!

Anonymous said...

Той и Ливингстън,таковата, ма само два мандата изкара, завалията...

Anonymous said...

Че малко ли са два мандата, 8 години! Че Софиянски и кликата му си оправиха роднините до девето коляно за цел живот! И 8 стигат следователно! Пък нека ми викат, че съм педераст! Дреме ми!