9/13/2008

13 септември 2008 г.

Орките се върнаха от отпуск и почна да става интересно. Минчо Спасов рекъл, че МВР-то по времето на Петков похарчило близо 100 млн. за СРС-та. Петков скочи: "Само нередовен човек, злонамерен и некомпетентен, може да обяви, че 95 млн. лв. са разходвани за специални разузнавателни средства. Това е лудост".
И обясни, че били само 30 млн. Разлика велика! Щото 30 млн., за да събираш компромати за тайния живот на Станишев и другите политици са малко! До съда стигали едва 2% от СРС-тата. Останалите отишли на други места... Ама, дето се казва, който СРС вади, от СРС умира.
Но работата не е, че се ритат Петков и Спасов. Ген. Наско обясни, че всъщност патакламата е между, от една страна, хората на Петков, който се бил ошоперкал след шамарите и се готвел за реванш на конгреса, и тия на Станишев, от друга. Щото милионите ги извади Миков.
Пустият му Миков!
Много се учудих, като прочетох, че той се учудил, че в София има бардаци и проститутки. Защото не от ум се чуди той. Мен например, ако ме попитат има ли бардаци в Уагадугу, столицата на Буркина Фасо, без даже и да се замислям, ще отговоря с да. Нищо, че не съм бил там. Ей тъй, априори и апостеори ще го кажа. Ходил съм два пъти в Ефес да разглеждам камъняците. Да ма питаш що два... И Картаген и к’во ли не. Изобщо що камъняк съм разгледал. В Ефес например в единия край на площада е библиотеката. На другия - публичният дом. От библиотеката тръгва тунел, който води къде? При хетерите. Откакто го научих това, имам некакви резерви към хората, които ходят ката ден на библиотека. Макар че пък не вярвам в Народната, където Параванката като млад често ходел, да има тунел, който води нанякъде. Пък даже и да има, той ще е в ремонт. Траянови врата, тунела в Дупница... Знаете ги тия работи.
Та исках да кажа, че винаги е имало и винаги ще има проститутки. Древногръцкият философ Плутарх разказва за една хетера, некоя си Ламия, на която цар Деметрий платил за услугите сума, която по днешния курс била $65 млн.
Пък нима в нашето патриархално село е нямало по една или две вдовички, които са сваляли напрежението? Щото... Капитан Фортунас на Казандзакис го е обяснил: "Във всяко село трябва да има по една такава мома, та да не си намират белята честните. Тя е, санким, като чешма край пътя; жадните минават и пият; иначе щяха да тропат наред по вратите ни. А пък жените, като им поискаш вода..." Даже касапинът Димитрос е по-наясно от Миков: "Господ да поживи нашата Катерина вдовицата. Дявол знае от какви рога ни спасява..."
Сега се сещам за още нещо интересно, дето разправя Плутарх. По негово време царете си скопявали финансовите министри. Щото един скопец нито ще дава пари по курви, нито за деца и внуци ще заделя. Не е лоша идея, а? Чувал съм, че и Орешарски малко палавник падал. В едно СПА във Велинград две девойки здраво си беха скубали косите заради него... Но както и да е. В наше време вазектомията се прилага само при изричното желание...
Пък Невена Гюрова, дето написа наскоро в блога си, че Елена Йончева имала романтична нощ с нейна приятелка, сега го потвърждава пред в. "Уикенд". Вика също: "Румен Петков винаги е твърдял, че разполага с данни, по-особени, за Станишев. Казвал го е в определени кръгове. По-точно е казвал: "Този, малкия, го държа в ръцете си."
"А пък Жоро Първанов, вика Венка, хойка наляво и дясно. Това го знае не само цяла София, но и цяла България."
Не знам дали да й вярвам. Щото наркотиците са като алкохола, изпиват ти мозъка. Но пък и други източници така говорят.
В тоя вестник прочетох и други интересни работи. О.з. полковник Румен Ралчев, първи тамплиер на републиката, вика, че когато Симеон дошъл за първи път в България през 1996 г., един гражданин се опитал да го убие с вретено и хурка. Та той застанал пред Симеон и поел удара. Добре че така е направил. Щото още за българския чадър не сме измили срама, та българската хурка ни е ексик...
Изследване на Маркет линкс "доказва", че Бойко Борисов подига процентите и уверено върви към самостоятелно управление. Не знам, братя. Ако можех да ви кажа кого да изберете, щях да ви кажа и кого да не избирате. Но понеже на политическата сергия са останали само баберки, ще оставя на вашия вкус. Но знам, че ако при Костов щастието ни протече през десния крачол, а при Станишев през левия, сега ще е през средата. Абе, с една дума, ще се...

1 comment:

Anonymous said...

Докторче, Първанката не знам да е ходил често-често в Народната, но виж, за ЦПА гарантирам. (Централен партиен архив, нахождащ се навремето в Партийния дом). Там седеха наистина важните и секретни докименти. А отдолу май наистина има цел лабиринт от тунели и тунелчета.

Разсилния на сградата