3/27/2008

27 март 2007

В САЩ продължават сексскандалите около кметовете демократи. След губернатора на Ню Йорк Спитцър, хванат с елитна проститутка, и приемникът му Дейвид Патерсън не излезе по-стока. Първо си призна, че е кръшкал. Така, за всеки случай. Щото американците го приемат много болезнено, когато ги лъжат, за разлика от нас. А вчера Патерсън допълни, че като млад пушел трева и смъркал кока. Оня ден пък се заформи скандал с кмета на Детройт, Килпатрик (също демократ), който е обвинен, че скрил връзка с шефката на администрацията си… Изобщо демократите са го ударили на секс. Може би без Хилари. Но може пък така да е по-добре. Както казваше Бил Майер, „Онова, което демократите правят със своите служителки, републиканците го правят със страната си.”
Но да погледнем на нашите си далеч по-срамни работи.
Вчера лично гл. секретар на МВР заснел среща на Коритаров с генералите Танов и Атанасов и я разпространил из медиите, та да се види къде и как се кове заговорът срещу МВР. Петков бил много доволен: „хванали клеветниците”.
Ама и тия големи аджамии, бе! Уж и тримата ченгета, пък отишли да правят конспирация на пъпа на София!
Да, МВР-то падна даже и под Мъртво море. Снимали Коритаров! И? Че един журналист може да се среща с когото си иска. Може и с братя Галеви, без от това да произтича престъпление. Но ако един министър се среща с тях, нещата престават да са безобидни.
Петков вика: „След като служител, който е организирал среща, е извадил достатъчно солидни аргументи, за да участвам, няма как да му откажа.”
Стига глупости, бе! Министърът е политическо лице! Няма работа в оперативните разработки. Да беше полицай от кариерата, иди-доди... Но когато политиците се срещат с бандити, изводът е един.
ИБ на БСП застана зад Петков: „Срещите са били регламентирани.” (И-и-и-и бре оро…)
Разбира се, че са регламентирани. Нали всяка партия си има програма за набиране на средства… Отделно личните програми...
Алкохолът и социализмът не са простили на никого. Еле пък когато поразят някого в комплект…
Абе, граждани, изглежда имаме много простоват вид, след като се опитват да ни убедят, че враг на държавата е не този, който дава информация на бандитите, а този, който го разобличава.
Сещам се за оня, дето се прибрал неочакван и заварил жена си на калъп. Но тя, маймуната, атакувала първа: „Къде беше до сега?!” „Кой е тоя в леглото, ма?!” „Не сменяй темата!
Нямало било разработка срещу Иванов. А Иванов има ли? Иванов, който снасял на бандити? Според Медиапул, арестували Илия Илиев, щото разрешил да се направи справката, довела до ареста на (анти)мафиота. Е, от тук нататък борбата с корупцията в МВР ще тръгне като жаба през угар, дет казва Апостола…
Пък „Новинар” изнамерили двойник на Костов. Индиец! 47-годишен бизнесмен. Ама досущ Иван. Същите джуки, цвят на кожата, крива усмивка…
Казвам го с ясното съзнание, че не значи кой знае какво. Щото то външната прилика… Оня ден като показваха възстановката на черепа на Самуил, присъстващите ахнали от приликата със Симеон. А е исторически доказано, че няма как да са роднини…
Милен Велчев вика: „България има интерес "бивш цар, бивш премиер да стане президент на ЕС. Но това, би означавало излизане на Симеон от активната политика, което би било загуба за България".
Народът ще се примири, щом е за доброто на Европа. Ако вече не се е и примирил… Щото последните изследвания го сочат в границите на стохастичната грешка… Обаче Станимир Илчев съвсем неделикатно връща разговора в истинския му контекст – чевермето на теферич на жълтите. Не му било известно от ЕС да е правена официална заявка, че царя се спряга за председател на ЕС…
Иначе е пролет, макар и не съвсем. Дето казваше Марк Твен, вчера преброих 136 различни видове времена. Чета, че от Африка в Европа щели да се завърнат 16 млн. двойки лястовички...
Толкова съм разочарован от лястовичките. Аз имах за тях такова хубаво мнение, а те били от леките птички… Макар че не знам дали това може за птички да се каже, или само за жени и… политици. Учени открили, че всичките 5-6 пиленца, които излюпва една лястовичка, били от различни бащи… Срамота!

1 comment:

Anonymous said...

Днес си в страхотна форма! Задръж така целогодишно!