12/13/2009

Копелета по призвание

В събота полицаите пак излязоха да пушат в знак на протест срещу лошите условия на работа и най-вече срещу ниското заплащане. Нищо не се било променило за една година!
Боже, колко са глупави! То за 20 г. нищо не се промени, те се надали за една да се промени. И си мислят, че министърът е вчерашен и ще им се върже. Той, дето с жена си цял живот карат на две милиционерски заплати и пак са успели да купят шест апартамента, вила, гори, дори поляна и 100 хил. в пари!? Както казваше Рейгън, “бедността е най-доброто наказание за некадърността”. Няма кой да им повярва, че са кадърни и същевременно са скъсани като карпатски вълци. Ако го нямаше примерът на Цецо, може би, но сега вече – не!
„24 часа” съобщава, че сдружението между СИБАНК и "ВИП секюрити" спечелило търга за винетките.” Нищо не намеквам, да не ме разберете погрешно. Предполагам, че търгът е проведен по всички правила. Иначе вестниците щяха да се скъсат да пишат. Да не повярваш…
Съобщавам ви го само за сведение. Защото на мен например, като тръгна да обикалям от поща на поща, за да търся седмична винетка, често ми се налага да използвам устойчиви словосъчетания от ненормативната лексика, но понеже не знам кой е виновен, та ги ползвам безадресно: „Да ви… и т.н.” Сега вече напълно основателно ще се отнасям към г-жа Цветелина Бориславова. На първо време мисля да не намесвам премиера… Поне по тая линия.
Но като го споменахме… Съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев потвърждава, че 12 депутати отишли при Бойко и му се оплакали, че от много работа в НС не могат да си гледат бизнеса и поискали да ги освободи.
Сиромашките. Те явно са си представяли служенето на народа под формата на чувал с пари, който ги чака на входа на НС… Вместо това сега даже и 13-та заплата им се отказва и те ще трябва по тия светли празници да ядат готови пари. А човек като яде готови пари и го боли корем. Каква я мислеха, каква излее…
Пък вчера, като си правех виртуални кушии из пространството, попадам на един плевенски сайт, който твърди, че Цецка си взела за началник на кабинета управителката на „Обредни дейности" в Плевен Евгения Илиева. Дано да е по-подготвена от монтанките на Фидоска, които на всички въпроси на депутатите продължавали да отговарят стереотипно: „Е па я не знам.”
Пък в Перник един 83-годишен пич миросал в междувеждието 83-годишната си съпруга с една цепеница или нещо друго тежко и ненужно и направо я „спрял от движение”, както казват тамошните интелектуалци. Между другото, оригиналният израз е „тежко и държавно”, но понеже държавно не остана, та вече се преиначава.
Мисля, че Ларушфуко беше казал, че възрастните давали добри съвети, защото вече не можели да дават лош пример. Глупости. Доде мърдат дават лош пример.
Бившият шеф на НС от БСП Корнезов вика пред „Труд”: „Ние отново вдигаме “червения байрак” в защита на трудовите хора, безработните, майките и децата, на социално слабите. Социалистическите идеи са непреходни.”
Да, наистина са непреходни! И като непреходни могат да чакат. Грам не им се отрази, че четири години бяха във фризера. Пак са си като нови.
Много са нахални, а? Вместо като собственика на Левски Батков да си кажат честно: „Ние където можехме да се осерем, се осрахме.” Те пак ще си вдигат гащите, пардон, знамето. Българският народ го е казал много точно: много по-лесно е да се изтаковаш на метеното, отколкото да изметеш натакованото… Ама то понеже все някой друг мете след тях…
И като капак научавам, че Станишев чакал дете. Аз доколкото си спомням, един жълт вестник писа, че Цецо чака дете. Даже може и да го е добил вече. А пък друг жълт вестник пише за жена му и един мискинин от ДАНС… Та Цецо може и две да чака…
Червените ревностно разпространяваха слуха за копелето на Цецо. Но работата стана малко дръж ми, мари, копелето, да се посмея на оная курва… При това държа да отбележа, че оназ мома, дето евентуално Цецо я е чукал, е частно лице. А Станишев направил дете на секретарката си, на Ирена Борисова, на която ние, данъкоплатците, й плащахме заплатата. Значи косвено и нас е …, не ли? Но нищо, бъдете рахат, тая мома ще отмъсти за нас. Станишев много скоро ще разбере, че да се ожениш за секретарката си съвсем не означава, че цял живот ще и диктуваш…
Лично мен ме учудва друго – защо не е пазил. Макар че пък, дето викал Асан, той може да е пазил, но другите да не са пазили…
Ама нека се плодят. Щото чета, че според изследване на ООН през 2050 г. пенсиите щели да са... Пардон, пенсиите сме щели да бъдем…. Още веднъж пардон, пенсиите щели да бъдат три пъти повече от младите…
Пък Доган рекъл на конгреса на ДПС: “Никога не съм си представял дори, че само с едно изкарано от контекста изречение (за порциите – Т.Ф.) ще променя парламентарния вот на други партии.” Като чул това, Станишев, който бил гост на конгреса, си сложил една от онези усмивки, които носеше в нощта на изборите…
Е, възможно е да сме надминали с малко очакванията на агата, ама баш хич да не е очаквал!? Ако го е направил без да иска, Бойко не би трябвало да му се чувства задължен.
Пък Памела Андерсън си купила брониран автомобил за 1 млн. евро. Но не останала доволна, защото кожата на седалките била от пенис на кит – най-меката кожа. А Памела, като екоактивистка, е против да се убиват китовете и да им се седи на…
То при кита не е точно пенис. Щото не знам дали знаете, но на синия кит му е 2.44 м. С един метър повече от показалеца на Статуята на свободата. Ама и аз едно сравнение направих… От къде ли ми дойде на акъла точно тая статуя?! Вероятно подсъзнателно съм повлиян от Нобеловата награда за мир на Обама. Но, ако е така, що не ми хрумна за средния пръст на тая статуя, ами показалеца? Боже, каква бездна от неясноти е подсъзнанието…

5 comments:

Anonymous said...

doktorche, dylzhinata na pokazaleca na statuyata e 2 m. 44 sm., t.e. tochno kolkoto ti tvyrdish che e onova neshto na siniya kit.
che lyzhesh - yasno, no pone bydi tochen v detajlite.
tip: dylzhinata na nokatya i e kolkoto na beliya kit.
kombat #5

GEN said...

Докторе , написаното ми звучи много пенисно.Даже и Корнезов се кане да го вдига.
А иначе това с винетките ти гарантирам си е много случайно Цеца ,че го е спечелила.То на времето и Славчо все печелеше.И той случайно разбира се.
Ама видя ли, май редакционно време не ти е стигнало , пенсиите ще се обложат с 25 лева.Сега от тях няма да можем по зимните курорти да се вредим.

Anonymous said...

Ей, докторче, вземи да напишеш, как наша Цецка стана личност на годината у Плевен, много благодатна новина. Те - дъгейците да я бяха избрали за гъз на годината, кака си Цецка, щото за личност - май, май - не върви да избираш някой, който прилича на кокоши задник в кратуната. Не, че нещо икам да кажа, ама гледам и петлите на село са и хвърлили мерак и кога води у петък парламентарнио контрол все на дувара се скачат и през прозореца надничат, и си викам за петлите, Цецка е като порнак, нещо от сорта - моята първа секс учителка. Той и Бойко за тва я е сложил у парламента, да възбужда петлите, може би и да увеличи консумацията на яйца на населението, щото ако беше сложил Фидосова, нерезите щяха на чикии да го карат и да не пълнеят коледн0.

Anonymous said...

sega proverih - dylzhinata na penisa na siniya kit e tochno tolkova kolkoto pokazaleca na statuyata na svobodata - 8 feet.
izumen sym...
no...god acts in misterious ways.

k.#5

До анонимния с "наша Цецка" said...

Колега, не съм привърженик на крайния ти език, но не мога да не отбележа, че откакто е станала "човек на годината в Пльеен", вече я тачат дори и от Новинар и са я пуснали на онлайн интервю днес. Ще умреш от смех, когато се опитва да се покаже духовна и възвишена.