11/24/2009

Спомен за Царичина

Цяла нощ не съм спал от вълнение, че извънземните са ни писали! Така съм се радвал само веднъж през живота си, когато царят ми прати коледна картичка. И много ми стана драго, като видях, че ученият от БАН Лъчезар Филипов и арх. Марияна Везнева, която всъщност разчела пиктограмите, гостуват на Милен и Лора. Обаче Милен ми развали настроението, подхилкваше се през цялото време. Госпожата вика, че пиктограмите били дело на махатмите от Шамбала, Милен се хили. Тя вика, че била в телепатична връзка с тях, той пак се хили. Тя вика, че си имала уговорка да й пускат пиктограмите в английските ниви, той се хили. Ама никакво уважение! Как може!
Аз съм чел за Шамбала. Един руски академик например твърдеше, че тази легендарна страна се намира в Хималаите и там в шестоъгълни стаи живеели жителите на Атлантида. Те били на по 6000 г. Стояли в поза лотос, в свръхсъзнателното състояние “самадхи” и чакали да дойде техният час.
Само в скоба ще отбележа, че те чакат по 6000 г. да дойде техния час, ние опищяхме орталъка за некакви си 20 г.!
Госпожа Везнева питала извънземните и за икономическата криза. Рекли, че докато човечеството не развие и двете полукълба на мозъка си, е в опасност. Милен пак се изхили.
А това за полукълбата е страшно важно и, ако се замисли човек, именно то храни и Милен. Експериментите на Херберт Крюгман показват, че когато човек гледа телевизия, мозъчната активност се премества от лявото в дясното полукълбо. Лявото отговаря за логическата мисъл. Дясното е на емоциите, то не мисли, то се кефи само. Промяната на активността от ляво надясно предизвиква отделяне на ендорфини - опиати, които водят до физическо пристрастяване към гледането на телевизия, в това число и на сутрешните блокове. Иначе няма никаква причина, нито политическа, нито познавателна, да седим пред телевизора и да гледаме Бареков или Милен как се лензят… Тази опасност имах предвид като ви призовах да мислите с главите си, не с телевизорите.
Като цяло това, дето го разправя г-жа Везнева е известно отдавна от дейността на теософското общество, създадено от г-жа Блаватска през 1875 г… Тази г-жа Блаватска също получавала телепатични и писмени послания от духовните учители в Хималаите…
Но що ни трябва да се връщаме чак до теософите?! Само преди 20 години военните от Генщаба, под ръководството на министър Луджев, копаха две години и заровиха 16 милиона в една дупка в Царичина. Какво търсеха? Съкровището на Самуил, двуполовия човек… Изобщо търсеха си акъла. И тогава бяха намесени извънземните. Екстрасенската Елена Логинова ходеше с една тетрадка и записваше напътствията им… И полковници и генерали копаха като луди.
А как е достигнал ученият от БАН Лъчезар Филипов до Шамбала, не мога да ви кажа… Но той със сигурност е изпреварил времето си. А както казваше един пич, „Изпреварилите времето си трябва да го дочакат в определените за целта места.” На едно от тези места д-р Филипов изчаква времето да го настигне. Може би двама Филипови да сме много на едно място, но човекът е заслужил и ще се сместим някак…
И тук без връзка се сещам за един арабски философ от XI в. – Ал Газали (Алгазел), който написал „Против учените”. Наричал ги „ghabi”, дума, която е по-силна от „идиот” и се доближава до „малоумник”…Тъй че още преди феодализма…
Иначе и аз вярвам, че не може да няма извънземни. Само звездите, които виждаме от Земята са 10 пъти повече от песъчинките на на нашата планета - 70 000 000 000 000 000 000 000 (словом седемдесет сикстилиона) звезди. Не може да няма разум някъде. Но къде? И защо точно на нас се обажда?
Казвал ли съм ви защо според мен Христос не се е явил на нас, а на евреите? Христос не би могъл да се яви по нашите земи, защото ако беше дошъл и казал: “Вервайте ми!”- ние щяхме веднага да му повярваме… На кой не повярвахме? И нямаше да го разпънем, нямаше да стане жертва и да изкупи човешките грехове и цялата история щеше да се преебе…
Предполагам, че ще се съгласите с мен, че пред величието на Момента, ще е кощунствено да се занимаваме с дреболии като двата милиона кредит, които Фидоска взела, щото щяла да става министър и нямало да й е трудно да ги върне… Или пък с безобразията, дето са ставали на изборите в Разлог… Даже ми се струва дребнаво да отбелязвам 150 години от книгата на Дарвин "Произход на видовете…”

7 comments:

Anonymous said...

kakto e izvestno, nauchnite otkritiya, izkustvoto i proch. e naj-dobrata terapiya za mentalno obezpokoeni individi...
kato redoven posetitel na bloga na ludiya d-r (ot chisto nauchen interes) stignah do izvoda che i pisaneto na statii vyrshi syshtata rabota
kombat #5

антлантид said...

Ти затова не се спираш да пишеш, комбайнере, в ская, в риболовните сайтове и т.н. - че там най-много се лъже, без да те разкрият. Но поне в медияпул вече си с друго именце май.

Anonymous said...

atlantid, sled kato e bylgarski sajt -znachi e riboloven. no i vij maj na ribar mi ponamirisvate...
kombat #5

POPRAVKA said...

RibarKA, kombat!

Anonymous said...

ribarka, znachi...
i kakyv e obema na koshcheto vi v SF?!

kombat #5

ивайло said...

Г-н Филипов не Ви прави чест подиграването с християнството и Православието(постинга от преди 2 дни).

Anonymous said...

kombat, gurmya gi, osobeno ot tvoyata poroda.