11/23/2009

Те пак са тук!

Проф. Лъчезар Филипов, зам.-директор на Института за космически изследвания на БАН съобщил пред „Новинар”, че наши учени задали 30 въпроса на извънземните и те им отговорили. 30! Не един или два, а 30!
Не съм единодушен. Свикнал съм да смятам, че когато ти говориш на висшия разум, това е молитва. Но когато той ти отговаря – това е шизофрения. Но може и да бъркам… Щото пък чух един в рейса да разправя, че през 2012 г. Христос се връщал и бил направо бесен...
Сега Филипов и екипът му анализирали отговорите, за да изготвят стратегията си за следващия контакт, който щял да бъде през пролетта. Те, извънземните, били вече тук, около нас. И ни наблюдавали.
И аз ги наблюдавам – в рейса, по улиците, на телевизора. Даже понякога стигам до кощунствената мисъл, че точно извънземни ни управляват… Но сигурно не съм прав, щото професорът вика, че те били готови да ни помогнат. А такава готовност в управляващите досега не съм забелязал… Но пък от друга страна, според него се оказва, че ние не сме знаели какво да поискаме от тях. Което пък обяснява защо не ни помагат…
С една дума, които и да са те, ние не сме били подготвени за тях. И как ще сме! На 14 юни 2003 г. депутатът от КБ Димитър Дойчинов видя над стадиона в Перник две летящи чинии. И предложи НС спешно да приеме стратегия, срещна се и със Станишев. Но Станишев понеже не вярвал в извънземния разум, не даде ход на стратегията. Те червените май в никой разум не вярват… И се пропуснаха 6 златни години да се подготвим.
Подозирам, че в момента на откритието Дойчинов е бил докарал оня дъх, с който Кърт Вонегът гонел жена си – дъх на иперит и рози… Но това не намалява стойността на откритието. И което е най-важното с оглед на съобщението на БАН, помня, че тогава питахме Дойчинов дали вярва, че НЛО се опитва да контактува с нас. Рече: „Допускам го, засега не зная със сигурност." Разбирате ли какво ви казвам?! Този пернишки интелект е изпреварил с шест години БАН!
Всъщност, само с пет. Защото лани шефът на Филипов проф. Петър Гецов каза: "Ние от БАН не изключваме възможността да съществуват извънземни". И добре, че го каза, щото така БАН изпревари поне папата, който едва тази година го допусна.
Между другото, четох, че думата „извънземен” е с пернишки произход. Те така викали на тия, дето напускали община Земен и се преселвали в Перник – демек извън Земен. В последствие това наименование се разшири и днес шопите викат извънземен на всеки, който кара Голф тройка по жълтите паветета и не ще да си иде в Перник…
В тая връзка бях потресен като прочетох, че бордът на директорите на МБАЛ "Рахила Ангелова" в Перник взел решение абортите да поскъпнат двойно. Не биваше! Трябваше да ги намалят, ако не е възможно изцяло да са безплатни…
Както и да е. Но не съм съгласен с Л. Филипов, че сме напълно неподготвени. Още през 2003 г. уфологът Кънев (студент на д-р Филипов, тоест, на мен) представи всемирна валута – “галактос”. А пари като има, човек за всичко е подготвен, не ли?
Обаче пък нали ние сме малък народ и големите винаги ни ебават. От Британския космически институт откраднаха идеята на Кирчо и създадоха „първата” космическа валута - Quid (Универсална междугалактическа квазивалута).
Да, те са тук! Те още са тук! Станишеви, Велчеви, Пръмови, Живкови, Филипови… Нали знаете, че тоя Лъчезар Филипов е син на Гриша Филипов. За него поетът Константин Павлов написа навремето:
Ебем ти Богу.
Ебем ти Сушу.
Ебем ти Кишу.
Ебем ти Гришу.

Защото заради Гришата, кишата и сушата все бяхме под крушата. Кривата. И пак сме там. Та затова казвам, че те пак са тук…
Пък довечера в шоуто на Азис Михнева щяла да разказва за големия адронен колайдер. Била го виждала. Може… Имахме една в „Монитор”. Разправяше, че и тя го била виждала. Една вечер един таксиджия й го показал… Михнева сега мисля, че живее с Янчо Таков. Янчо обаче страни от политиката, макар че е от малкото политзатворници при социализма...
Новият шеф на БДЖ-то Милчо Ламбрев рекъл, че ще качваме турските тирове на влакове по направлението Драгоман-Свиленград. Щото министър Цветков им заповядал да разтоварят магистрала „Тракия”. А на него му заповядал Бойко.
През 2003 г. Никито Василев имаше такава идея. Но и той не беше откривателят. Това е опитвано и преди. Известно е като “Каспичански проект”. Провалил се естествено. Което не значи, че пак ще се провали. Във всеки случай трябва да се опита. Ако не стане на влак, да се види дали не може на самолет. В краен случай да се качват на други тирове. Ако качим един тир върху друг, ще намалим трафика двойно, което пак е нещо.
А новата кметица на София свикала отзарана работна среща на директорите на всички институции и фирми, ангажирани със зимната обстановка. Ще умуват как да се изпълни директивата на Бойко Борисов снегът да се хваща още във въздуха, изобщо да не стига до земята… Той Бойко една година опита. Но тогава ГЕРБ още нямаше мнозинство в общинския съвет и му попречиха. („Аз ги хващам, те ги пускат.”) Сега цялата власт в държавата е негова (и Разлог паднал!) и вече нема лабаво.
Няма невъзможни неща. Винаги се намира някой, който не е чул, че нещо е невъзможно, и го прави. В това отношение новата власт има огромни предимство.
Братя българи от САЩ, пишете спешно какво е станало на срещата на Румяна Желева с диаспората. Нещо крещяла по повод отзоваването на посланика ни в САЩ. Рекла: „Вие не сте в България и не знаете нищо, затова не плачете на чужди гробища…” Бойко така каза в „Сеизмограф” за Янето. Да, всички усилено усвояват речника на Борисов. Жалко, че не е по-богат!
С такъв материал – толкова!

8 comments:

Vlad Vissoultchev said...

Когато говориш с Бог, това е молитва. Когато оставиш Бог да ти говори, това е медитация -- един друг тип шизофрения...

Златка и Евгени said...

Уеуе, Докторе, па у нашия край все наопаки бе! Революционери, молодцы!
http://www.vsekiden.com/?p=61429

Anonymous said...

Бе, като те гледам и ти си малко от БАН, кой не е от БАН е от СИ-БАНк, защо не и от БАНкя, я гледай колко пожарникари живеят там, демек, не реви на чужд гроб, както е казал Пожарникарят - царство му българско, че да не вземеш да излезеш и ти братчед на този Лъчезар Филипов, то като се замислиш всички сме братчеди, ама не го знаем.

Anonymous said...

Д-р Филипов не е от БАН, там все още не наричат БОВ ИПРИТ "ИПЕРИТ". Обаче и тези извадки са невероятно точни, както и всички други помисли на доктора !

Anonymous said...

В БАН все още използват за това БОВ темина ИПРИТ, а не ИПЕРИТ.

Невероятна находка са коментарите относно космическия професор !
Това е върхът на постиженията в БАН !
Чудесно докторе, старците не са феодални, а трансгалактически !

Anonymous said...

Има не само приятелски настроени(като мен) извънземни има и гнусни червеи, които са много, ама много враждебно настроени към вас(хер Флик). Те мечтаят да ви преебат като ви ограничат достъпа до велики научни постижения - антигравитация, студен ядрен синтез, телекинеца, телепортация, водата - универсално гориво за дизелови и бензинови двигатели(както и АЕЦ - Белене и Козлодуй), бластери, космически кораби, задвижвани до и над светлинна скорост с показване пред двигателя на партиен билет от времето на БКП (1944-1989) г. и какви ли не други постижения на нашата вселенска мисъл и диалектическа мъдрост, о заравих, че имаме да ви подарим чрез БАН и панацея - лек на билква основа за всички болести от сифилис(навремето излекувахме Ленин от това), наднормено тегло, виснал кур та, до стани Лазаре и ходи(възкресение на мъртви и полумъртви пациенти на родното ви здравеопазване). Хо бдете да не загубите вашя - наш партньор в бизеса с наука - вашето БАН, защото ще отидем при другарите от Руското БАН, ей!
..................
забравих да спомена, че лицето Дянков, който е от враждебните извъземни се е появил от самоонождаща се вагина - разработка на младежкото ГЕРБ(Гастро Ентеро Ръбати Безпишковци) от планетата на меките слузести по позната като МВФ(Меки Виснали Фалоси), но това ще го изпратя месец март с пиктограми в цъфналата ръж. Сейте бе, маскари - участвайте в програмите на ЕС за да си комуникираме, а на академиците от селски произход в БАН им пожелавам много засети пощи с царевица, ръж, пшеница и ечемик за да можем да осъществяваме контакти, иначе как да ви пратим чертежите на вечния двигател.

Anonymous said...

Докторе, много абстрактен си станал напоследък...

Anonymous said...

Докторе,

С удоволствие те чета. Невероятно чувство за хумор имаш! Не знам какво искат от тебе почитателите ти по-горе. Не виждам нищо абстрактно. Коментарът ти от вчера е страхотен. Жив и здрав да си, че май други поводи за смях нямаме много.