4/14/2009

14 април 2009 г.

Анджелина Джоли рекла на Брад Пит, че иска да си има любовник и не е против и той да си завъди. Много била стресирана от грижи по децата.
Какво нещо е домашното възпитание! Женена жена, шест деца събра вече и пак за секс мисли. По-лани каза в едно интервю: "Мама ми внуши, че онова, което е под полата, трябва да се използва".
Права е мама й! И понеже явно Брад не го използва достатъчно, та тя си търси някой. Ама нямало да се развежда с Брад, щото той бил добър баща и съпруг. Затова ще си го задържи като заместник по стопанската част на бъдещия любовник.
В края на краищата Брад Пит още като се е женил, е трябвало да си прави сметката. Репутацията на една жена винаги върви преди нея. Сега се сещам, че когато Саркози се запознал с Карла Бруни, тя му рекла, че знае за репутацията му на женкар. Пък той й рекъл: "Моята репутация не е по-лоша от вашата. Знам всичко за вас, защото сме си лика-прилика".
Вероятно поради Страстната седмица, но тия дни вестниците са пълни с информации за секса - колко лековит бил, колко калории горял, кои мускули натоварвал. В Часовете цяла страница за женския оргазъм. Между другото да ви кажа, ама това от другаде го знам, има и някои чисто механични средства за предизвикване на женски оргазъм. Главното сред тях е "Мерцедес" със сгъваем покрив. В "Труд" цяла страница за кризата и как тя се отразила на секса. Сексологът Илия Врабчев вика, че въпреки очакванията не се отразила.
И бай Личо Михайлов (60) от Горна Оряховица така мисли: "Хич не ми пука от кризата. Но си мисля, че българинът наистина намали секса поне с 30% в сравнение с преди пет години. Причината обаче не е в мъжете. А жените са виновни. Напоследък креватът въобще не ги интересува."
Човек сам си е мярка за всички неща. Бабата го е отбила и той прави социологически обобщения. След още пет години ще стигне до извода, че светът е спрял да се чука окончателно. Ама светът не е спрял. Просто бай Личо вече е израсъл секса.
Всъщност кризата ни ударила съвсем на друго място. Г-жа Манова от института по позитивна психотерапия каза: "Душевната нестабилност на хората доведе напоследък и до масово ядене. Криза, криза, ама някои вече направо се забравят, като седнат на трапезата."
Пенсиите, мисля, че вас има предвид. Ама то е нормално от една възраст нататък храната да ти се услажда повече от секса, демек 70-годишните винаги предпочитат удоволствията пред секса. Но си подбирайте храните, ей! Оня ден "Стандарт" посъветва: "Подмладете се с лимони." 4-5 лимона на ден и сте направо нови. Е, аз не съм убеден, че и само лимони да ядете, ще живеете с орлите, но ми стига и това, че лимоните поне ще ви изтрият доволната усмивка от мутрите.
Аз обаче не мисля, че г-жа Манова е права, че рънъта е структурообразуваща за характера ви. Мисля, че и Фройд категорично греши, че сексът е фундаменталната ви мотивация. Наблюденията, които съм провел над представителна извадка от пенсии, говорят, че най-голямата страст на хората от последната възраст е да се бъркат в работите на другите?
Ей, да ви кажа. Оня ден слушам две пенсии в рейса.
- Абе, знаеш ли, че Борето получил инсулт и му се парализирала лявата половина. Първо ръката, после кракът, лицето, изобщо цялата лява половина.
- А с мъжкото му достойнство какво стана?
- В последния момент успя да го премести отдясно.
Та, братя, казвам, ако усетите нещо вляво, бързо местете в дясно. Пък ако ви е писано да е двустранен инсулт, най-добре да си седи в средата. Не знам, де, вие си решете. Идат избори и ще трябва да се избира ляво ли, дясно ли, център ли...
Извинявайте, че изобщо не ви говорих за политика днес. Макар че между редовете само за това ви говорих. С притчи. Разбрахте ли притчата за Брад и Анджелина? Жокер. Отишъл един байчо Иван при попа след Девети да пита какво да прави. Щото червените го насилвали да влезе в ТКЗС-то. И в това време дошла една булка, избутала го и рекла: "Дедо попе, предстои ми първа брачна нощ. С нощница ли, или без нощница?" Дъще, и с нощница, и без нощница, все ще те е... Иване, и за теб се отнася...

1 comment:

Anonymous said...

Кис-кис-кис!Мисля, че не е трябвало да бърза го мести.