7/26/2010

„Глупостта има способността да постига каквото си поиска”

Вестниците цитират сайта health.bg, че зодията била решаваща за избора на лятна почивка. Звездите ни диктували туристическата дестинация. Ние, лъвовете, сме обичали високото качество и сме били склонни да плащаме повече, за да го получим. Привличала ни Италия с красивите си градове, Рио де Жанейро с карнавала, Испания с коридите, Лас Вегас с казината си… Париж бил като магнит за Лъва с разкоша си. Много били подходящи също Лос Анджелис, Сан Франциско, Барбадос и още десетина места. Но странно, Мичурин не е сред тях. Щото планирах до Мичурин да отскоча. Кака ни кани на селски туризъм. Обаче булката вика, че не ще трета година селски туризъм, море, вика, искам!
И сега напреки зодията, ще вървим на Мичурин…
Тоя бизнес със зодиите доста се разрасна. Появили са се и кулинарни астролози. Некоя си Елена Кашукеева разправяше пред „Стандарт”, че открила метод, с който по името и рождената дата разчита коя космическа енергия липсва в тялото на човека и препоръчва кои плодове, зеленчуци или месо трябва да яде. Вика: „Още с идването ни на този свят, някъде горе се записва и нашето астрално меню.”
Пенсиите, така погледнато, бобът и лещата са ви от Кармата, не от Харизмата. Щото Харизмата е от една година, а бобът от 20! Налага се да се примирите, че така ви е съставено астралното меню! Ей, да не забравя, астроложка съветва да не пренебрегвате и белия лук. „Лукът, вика, успокоява и извисява духа!”
Извисява се, извисява се! Като се отдели от тялото и се извисява…
В „Ирийски замък” Мирон Иванов казваше: „Мислите биват кисели и алкални според онова, което става вътре в нас – най-често в стомаха.”
И какво става в стомаха, когато там попадне голямо количество бял лук? Какви мисли поражда, ако изобщо поражда?!
Българинът, вика астроложката, изпитва неудовлетворение от живота. Причината не била в това, че сме бедни. Бразилците били по-бедни, но много по-щастливи. „Значи, вика, разковничето не е в парите. Причината е, че на трапезата ни липсват плодове."
И тук ще се съглася. Изобщо не е в парите, а в плодовете, които са без пари! Вчера на пазара”Ситняково” даваха пъпешите по два за лев и един бакшиш, и ако не вземеш – бой! Бой в кантара, разбира се, да не си помислите нещо друго…
Вежди Рашидов го питат що ще закрива театри, а той вика: "Негодуват тези, които се притесняват за качеството на продукцията си. И аз протестирам, че Наоми Кембъл не ми е секретарка, но какво да правим!"
Що не цитираш бе, маскара! Това е реплика на проф. Пантев: “И аз искам да си общувам с Наоми Кембъл, но какво да правя като срещу мен е Анастасия Мозер.”
Плагиат!
Чудя им се какво се хващат все за Наоми Кембъл. Тази е голяма палавница. (Нали сте забелязали, че вестниците викат на курвите палавници и им отделят по половин страница…) Вършее като комбайна - Бриаторе, Де Ниро, Сталоун, за Клинтън се говореше, олигарси… Всичко под ножа!
Не знам, може пък тоя път да тръгне реформата в културата. Камю казваше, че „глупостта има способността да постига каквото си поиска”. Така погледнато и над Веждито има голям потенциал. Не ли?
Още малко на културни теми. „Новинар” съобщава, че звездната троица - Веско Маринов, Евтим Евтимов и Тончо Русев направили нова песен - за добруджанския хляб. „Както са го подкарали, пишат колегите, скоро очакваме за разхлабителното дуфалак.”
Ей, ако пишат за дуфалак, имам готова рима: „Дуфалак, дуфалак, днеска аках, утре пак…”
Обаче, братя, внимавайте с дуфалака, щото предизвиква… как се казваше, не диария, а… разтройство, да, разтройство. Мразя думата диария от казармата още. Фатмакът, един влах от Медковец, все така ми викаше: “Знаеш ли к’ва си …” И „професор” ми викаше, но по-рядко…
Пустият му Веско. До къде я докара! Да се бият две партии за него и всяка вика вземете го вие…
Американският амбасадор Уорлик посетил ромската махала в Каварна. Подучен от кметъла Цонко, той поздравил индобългарите с думите „Сокерес ту ю?” А индобългарите отговорили дружно: „Уи ар шукар, тенкю.” Двамата видни гости отличили най-добрите бостанджии от махалата с почетен плакет - ром, седнал върху диня.”
Между другото, циганите наистина са големи земеделци. В прибирането на реколтата немат равни. И чуждата дори прибират. Те всъщност своя немат… С риск да бъда обвинен в некоректен език ще отбележа, че правилно на плакета циганинът е седнал. Аз съм забелязал, че единственото лично усилие, което циганинът е склонен да направи, е да се почеше.
Пред журналистите Уорлик заявил: "Каварна е пример как могат да се интегрират ромите - трябва политическа воля и смели хора да говорят открито за проблема".
Смели хора да говорят имаме много. Ако става с говорене, де…
Както писаха колегите от „Новинар”, всяка работа си иска… работа. Аз например, както съм ви казвал, работя по индобългаро-английски речник. Е, още съм в началото, превел съм само най-необходимите думи: метална жица (wire), жица с ток (live wire), нема жица - wireless. Кон (horse), талига (cart). Такива неща, дето ще им са нужни на първо време, ако рекат да се интегрират в английското общество. А също и магнит (magnet), щото те без това не могат да сортират черните и цветните метали...
Като стана дума за индобългари, та се сетих за ексдепутата Владимир Кузов. Щото той нали ходеше в подлеза на Подуене и «Чифте баня» в Кюстендил да му правят циганите doggy style position. Стари работи. Позабравиха се, та вчера Кузов пак се явил но обществената сцена. Вместо да се благодари, че не влезе в затвора, щото както му се бяха наточили, щяха да му обърнат г… на търлък, той се пъчи: „Категорично заявявам, че аз се явявам историческа личност. Четири години от историята на България са свързани с моето име.”
Точно така. Изразът „аналите на историята” именно от тук води началото си. Щото древните гърци до един са били кузовци…
„В бъдеще може да се кандидатирам и за президент.”
Може, що да не може?! Засега от трите първи стола в държавата, само на президентския не е седял педераст. Макар че, ако поискате да се закълна, ще ви откажа.
Между другото, сега се сещам, че когато избухна скандалът, “Стандарт” обясни поведението на Кузов със зодията му: “Той е зодия Близнаци. Роден е на 16.06.” Дали днес биха повторили това обяснение, предвид зодията на премиера?
Обаче пък в „Новинар” направо ме разбиха: „Сред електората, който вероятно ще подкрепи Кузов за президент, ще са тези мили българи, които вярват сляпо в идеята, че на ромите трябва периодично някой да им го начуква.”
Много вулгарно, бе! Трябва да се пише с малко повече финес и въображение. Както например сте направили в дописката си за пожара в Йерусалим: „Стотици души бяха евакуирани от домовете си в Ерусалим, след като в покрайнините на града днес избухна огромен пожар.” Не хора били евакуирани, а души! Фина перефраза на антисемитския виц как се евакуира евреин от концлагер – през комина и дим да го няма… Душата му, де, не целия еврей.
Вие ни познавате отдавна и знаете, че докторът не е от милите българи, които смятат, че на циганите трябва периодично да им се начуква. Просто трябва да се дисциплинират. Едно време като притъмнееше циганите преминаваха през центъра на Пазарджик в свински тръс. И да кажеш, че некой им го е начуквал, или ги е бил и им е нарушавал правата – не! Те си се държаха така естествено и доброволно, и под строгия взор на народната милиция…
Като стана дума за кандидат-президенти по-горе, та се сетих, че в неделя рожден ден имаше бай Неделчо Беронов, който беше кандидат за президент на Синята коалиция. Навърши 82 г., Господ здраве да му дава. Що му трябваше да дърто дупе врънкало?! Още щеше да си гледа кефа в Конституционния съд, ако Костов не му беше пуснал фитилите. Не го казвам заради възрастта му. Докторът не е и ейджист. Уважаваме всички възрасти, особено последната. Затова още тогава написахме: „Нас възрастта му не ни смущава. Ако е добре с простатата и няма инконтиненции и деменции, к’во като е възрастен. То някои къде по млади се насраха, та...”
Абсолютно сме убедени, че бай Неделчо нямаше да прави нито „голям шлем” с Русия, нито щеше да има „симитлийска гора”, узбекски архари, за Мариана Попова да не говорим.Трипера го смятам за долна клевета и затова не го споменавам. Но реално погледнато бай Неделчо не би могъл и трипер да хване…
След изборите бай Неделчо се вайкаше пред „Труд”: „Разочарован съм от десните сили.”
Ама не са десните сили виновни, бе, няма такива сили. Костов, този сатана…
И накрая нещо като уточнение, по повод бележката на Петър под последния ми текст - „Докторе, Докторе, вие комунягите освен да си опъвате червените прашки за друго не ставате.”
Петре, ти не си у ред, да знаеш! Доктора не е комуняга, бе! Доказателствата са в този блог, периода 2005-2009 г. От всички видове социализъм, докторът е бил изкушен само от шведския. Ето, сега четем, че шведите са на път да премахнат парите. Точно както Маркс го предвиждаше. Ако не беше оня тъпак Ленин, може би друга щеше да е съдбата на социализъма. Социализъма бедните и простите хора го преебаха. Всъщност, това за всяка власт се отнася…
А за Трактора, Петре, нещо си ме объркал с Явор Дачков. Добре, че поне с Патрашкова не си ме объркал, щото ние имаме известна външна прилика…
Всъщност, като казах, че само шведският социализъм ме е изкушавал, малко послъгах. И социализмът, който се е запазил непокътнат в БНТ, има известно очарование. Снощи се шляех из каналите и попадам на „Елит” и не вярвам на ушите си: „Честит празник на всички християни. Христос воскресе!”
Дали щото ГЕРБ е на власт, ама тая година за втори път възкриса.
Идиоти!
Това дори не е мързел! Това е тежка патология! Като сте решили да си повтаряте тъпите предавания, поне ги прегледайте бе, михлюзи с михлюзите!

47 comments:

Мери said...

Наоми Кембъл, та Наоми Кембъл - като че ли Пантев и Рашидов са Ал Пачино или Майкъл Дъглас! Що не си видят дъртите пиянски мутри и дебели задници! Що се отнася до Неделчо Беронов, не си прав, Д-р, виждала съм го отблизо - една бръчка няма и грам мазнина в повече. Котюмът му седи като излят. Малко са с такива фигури, да знаеш. И с акъла си е наред човекът, за разлика от "младиге". Поздрави!

Diana said...

Док, май вече няма на какво да се усмихваме със самоирония в тази държава, управлявана от ГЕРБ, както тези дни покай годишнината от победата им ни го напомнят по всички познати лингвистично-приповдигнати начини. Гледах преди малко късните новини и се уверих за пореден път, че не съм внимавала в часовете по журналистика в СУ. Докато пловдивско и пазарджишко се давеха от поройните дъждове, от синия екран Цв.Цв. с решителен поглед ни разказваше за успехите на ръководеното от него МВР, после сколаса да раздаде библии на 15-тина деца на загинали полицаи...и всичко това на по-предно място в твновините. За пребитото по погрешка момиче в Кърджали и изплашеното му до смърт семейство, полицаите само поднесоха извинение - сбъркали адреса на акцията. Онзи ден пък един дребен бандит от плевенско, също голям карък, застана на пътя на "рикуширал" куршум при преследване с полицаи. Колко още такива работи трябва да се случат, макар и забутани бежду редовете на вестникарските публикации, че да стане ясно на всички, че родната полиция ни пази само в старчески-деменциалното съзнание на поета Евт. Евтимов, за да вдъхновява другата пенсеионерска муза на композитора Тончо Русев. За приятели на вътрешния министър - именития певец пред препълнените с побелени глави концертни зали Веселин Маринов само ще добавя, че бизнесът му явно процъфтява - след добруджанския хлаб може да възпее и типовия /на същата или други фирми-производителки/. Дали песента за онова, дето много си върви с филията, ще стане хит да се мисли е лишна загуба на време. Важно е възпряваните артикули /или в краен случай техтните собственици/ да си плащат редовно договорения като безвъзмездетн хонорар.

Михаил said...

Готин стил имате, докторе! Продължавайте да газите! Да ви поканя на концерт пиша... - в Събота, 31ви, Борисовата, Маймунарника, 20 ч. - Футбол и Шахмат - ни е бандата.., и ще ви хареса - гарантирам!!! Ако ли не - друг път!
Здраве!.., и.. може да се видим къде Мичурин - ще сме и ние някъде там!
Чао!

Anonymous said...

Възхитително! Особено абзаца срещу Костов и Неделчо Беронов е върхът - какъв финес, каква изтънчена ирония, каква убийствена сатира, браво! Продължавайте, уважаеми докторе, да громите проклетите десни сили - за да процъфти левичарството у Българията със всичките му такъми и салтанати - шведски тройки, общи жени, общи казани...

Anonymous said...

Възхитително! Особено абзаца срещу Костов и Неделчо Беронов е върхът - какъв финес, каква изтънчена ирония, каква убийствена сатира, браво! Продължавайте, уважаеми докторе, да громите проклетите десни сили - за да процъфти левичарството у Българията със всичките му такъми и салтанати - шведски тройки, общи жени, общи казани...

Anonymous said...

Наоми Кембъл, та Наоми Кембъл - като че ли Костов и Беронов са Ал Пачино или Майкъл Дъглас! Що не си видят дъртите пиянски мутри и дебели задници! Д-р, виждала съм го отблизо - една бръчка няма и грам мазнина в повече. "Котюмът" му седи като излят. Малко са с такива фигури, да "знаиш". И с акъла си е наред човекът, за разлика от "младиге". Поздрави!

Anonymous said...

Докторе, що му се връзваш на Петър, бе! Още миналия път коментирах, че той е щастлив човек, даже блажен, бих казала - щото "блажени са низшите духом..." Чудя се Ангел Грънч. защо мълчи - сигурно е на море, инак щом се спомене Костов и той като кучето на Павлов - бау, бау!
Мар

Anonymous said...

Моят приятел (Бог да го прости/,Комсийски от Пазарджик,казваше,че да те срещне циганин по пътя,значи да му побелее гърба...Преди години,де,сега не.
/По причина,че за да ти даде път,гърбът му се търка о дувара и става бял от мазилката/.
По това славно минало тепърва ще има да въздишаме...

Anonymous said...

„Докторе, Докторе, вие комунягите освен да си опъвате червените прашки за друго не ставате.”

Докторе, това да ти е за акъл: нема да критикуваш Драгалевски, за да не ти казват, че си червен.

()

Anonymous said...

Ьбе докторе нещо все кусури ти намират,а едвам чакат да драснеш някой ред и уж те харесват пък все гледат да те клъвнат.По им допадаш с друг цвят прашки.Но доктора е мъж и по му прилягат потури!А там където има потури знаете какво има!И така ще има българска нация и то без "меки китки"

Anonymous said...

Ноо сте тъпи

Anonymous said...

Тия пък които не са тъпи толкова са се извисили духовно и интелектуално, че сигурно са достигнали Нирвана.И кво ли правят тук сред тъпите да им се чудиш!

Anonymous said...

те коментарите по интересни от бълвоча статия
дока пак го втресе

Anonymous said...

ся на читателите ли да пускам смс?
друг път кът коментираите си оставяите телефоните може на вас да се падне смса.

Anonymous said...

Ная мен пък този път сред коментиращите ми намирисва на прасета,но е още много топло за свински мезета посред лято.Но все пак заради доктора "Всичките прасета на мезета!"

Anonymous said...

Ами то щом доктора е бил червен то тогава:
"На крак о парии презрени ,на крак о роби на труда.
Потиснати и унизени ставайте срещу врага!"
Обаче врага трябва да се идентифицира точно.Не е същия като при Маркс и Ленин май.Но,ако се има предвид полицията тя започва да побийва без да се съобразява с демокрацията!

Anonymous said...

Въх, не думай пък ти! Амен-амен не си виждал/а как бият пилицаите у истинските демокрации! Ма потърси си у мрежата примерно как канаЦки милиционери арестуват някакъв, просват го на ливадата, па го ритат у главата.
После - още нещо: една зима неотдавна, га биеха едни протестиращи, ти х@й ли има в устата, че не попита полицията що не се съобразява с демокрацията? Щот баш тогава се съобразяваше с демокраДцията май-май.
А врагът е отдавна известен - вълците в овчи кожи, педеразите в рокерски якета, селяните в "Армани" - червените капиталисти.
Да ме прощава Тонката, че откланям :) тематиката на тоя възвишен спор, подет от преждеговорившите... а дали има прежденавиващи, преждеразплитащи, м? :)

Нина Симеонова said...

Така не съм се смяла отдавна. Благодаря за удоволствието.

Diane Lane said...

Много анонимуси тука, брей! ама Докторе, ти май наистина си червен. тия гащници продадоха държавичката, а ти си заприпявал за Веждито, за Веско и за други жизнено важни и наболели въпроси (да ме прощава достопочтеният г-н Беронов, хиляди пъти предпочитам него пред Гоце). амбасадора Уорлик пък сме го споменали само по циганския въпрос, докато той все пак полага усилия да предпази нещастната ни територийка от желязната руска прегръдка. Ей го, и Евросъюзът се обади по въпроса за Южния поток, че не ни е никакъв приоритет, ама нашта работа е сами да си го начукваме, както обича да се изразява Доктора. а пък железният напоследъка Трайчо какво се напъна, та роди - даде на довчерашните си подопечни да си играят на Горна арда. ей, тази държава се управлява от комисиона, да знаете и това ще ни изяде главата (ако имаме такава, щото откак на кормилото застават явни и неявни гейове, аз вече не съм сигурна с кое точно разсъждават)...

Anonymous said...

Не мога да разбера защо в блога на доктора някои толкова се напъват,злобеят,простеят и т.н.Все пак доктора не е решил като гледам да прави революция!? Пише си човека и ние си го четем за удоволствие.Да го чете не забранява на никой.Нека е жив и здрав и да вижда нещата с неговите си очи.И както излиза от дългогодишните му писания в повечето случаи е гледал правилно!maria_hrs@abv.bg

Косьо said...

Д-ре, скоро не си писал, та викам да питам добре ли си, не си ли? Да не е от евтините цигарети дето ги купуваш, да не си пил "Пещерска" и да си се маносал, да не би да си се санирал или нещо?

Anonymous said...

Не бе, Косе, Тонката е на Мичурин. Може, нали?

Anonymous said...

Ех, мъка, мъка, докторът го няма.

Той явно е на море, за да си пече дръгливия гъз - харчи си парите човекът, парите, които получи заради плюенето на драгалевския мангал. Дофторе май хубаво плащат, а?

Anonymous said...

Към предишния слънчасал в 5,04 на 08.10.2010 г.
Що не идеш на хладно някъде за да не нажежаваш обстановката!Може и в някой манастир за да се покаеш.Избери си в краен случай и при някой колега на Тони Филипов Доктор.

Unknown said...

А, докторе, здрасти!
Aко си в Мичурин, то защо на връщане не минеш през Созопол? Там злите езици твърдят, че българските археолози са разкрили ценни реликви. Остави на науката да преценява автентичността на откритията, но докторе , виж какво пишат американците
- http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3190271
Докато ти се плачкучкаш и из мичуринският залив, твоят приятел, Божидар Димитров, из поприказа куп попръжни. Не зная дали това е поредната реклама или антиреклама... ти ще кажеш; ти си доктор по социология... Та виж дали следващият ти материал не би могъл да е със същото заглавие, като този. Не съм казал, но пак повтарям : „Глупостта има способността да постига каквото си поиска”
Имаш мегдан за втора серия с това заглавие. Остани си със здраве!

Червена бабичка said...

Даян Лейн - синя и костовистка! Абсурд! Самозванка "неанонимна"!

Пияница said...

Мери, Пантев има 2 "кофи акъл" повече от Наоми Кембъл и теб, взети заедно. Излизаш от контекста.

Anonymous said...

Doc., защо не публикувате тук, а ме карате да се ровя при жабата, не че нещо лошо де...Пуснала съм да Ви четат всички другари all around the world, и те имат нужда... Чакаме:))

Anonymous said...

Пияницо, Пантев може и да е добре с акъла (е, не че е нещо заслепяващо), но откъм морал изпитва остър дефицит. Та от тая гледна точка можем спокойно да го сравним с Наомито.

Пияница said...

То па М. Дъглас е един моралист... хахаха!

Anonymous said...

Тонка, взех да се притеснявам да не би някой от семейство първанови (пиша с малка буква, защото нямам по-малки) да те е прегазил с джета.
Ако представлява интерес за теб, предлагам ти част от статия, която току-що прочетох в интернет:
"В класацията психолозите подреждат още библиофобията (страх от книги), вестифобията (страх от дрехи), гамофобията (страх от брака, който е различен от страха от жени - той се нарича гинофобия), белонефобията (ужас от игли и топлийки), скриптофобията (страх от писане на публично място) и лимнофобията, която представлява страх от езера.

Съществуват редица страхове, които са толкова рядко срещани и специфични, че учените все още на са им дали име.

Сред най-странните са страхът, че те шпионират извънземни, ужасът, че може да се върнеш назад във времето и да се заразиш с болест, за която съвременната медицина е открила лек, но тогава все още е била нелечима, фобията от мигане необичайно често и... страхът от тоалетна хартия.

Сред ненаименованите фобии са и страхът да не би кучето да те бутне през прозореца на апартамента, ужасът от дъги, а също и фобията от бижута, дълги думи и от числото 666."

Anonymous said...

Д-ре, пиши бе, човек! Голяма мъка ми докара! Всеки ден по два-три пъти влизам и все няма и няма нищо!
Не мой тъй бе, човек! Вземи се в ръце!
ДА ЖИВЕЕ П Ч К !!!

Anonymous said...

Dокторе И ТИ СЕ ОКАЗА келеш

Anonymous said...

Най-новата и разпространена фобия в Бъгария е Първановофобия.Голямо шубе,голям страх ги гони, да не би Първанов да организира движение или партя и да вземе власта.

Anonymous said...

Страх ги,не страх...по-важното е,че ще се случи.Пожарникарчето усети на къде вървят нещата и започна да подвива опашка.

Anonymous said...

Да жиевее БКП!!!

Anonymous said...

Аз също съм първанофоб. Но това не е шубе, а презрение. Как може да ме е страх от някакъв червей, бил той и президент?

Anonymous said...

вас не ви е страх от ПЪРВАНОВ като президен,а от качествата които притежава като политик.

Anonymous said...

Страх ме е, че PR-агенциите тотално въведоха новата мода за оправяне на реномето на даден клиент чрез писане по форумите и мрежата се напълни с анонимни платени клакьори. Страхувам се, че ще претоварите сървърите, не нещо друго. Иначе първаноолу отдавна вече сам си е отредил място на бунището на историята.

Anonymous said...

Тонка... гледам, че у жабата публикуваш редовно, а тука спре. Както и да е.
Усещам, много си намразил сънародниците си напоследък. Едно е да осмиваш народа добродушно, със симпатия даже - като Алеко например, а друго е това, дето го четем тук. Ама нейсе - Алеко е (sic!) щастливец, не доктор.
Истината е, че не сме нито по-добри, нито сме по-лоши от другите народи, Тонка. Викаш - такива сме били, онакива сме били, ама австриец, аржетинец и още какъв беше си държаха щерките у мазите и ги заплождаха периодически, не българин. Германец изяде сънародник при изричното съгласие на втория, не българин. Американци се стрелят като обезумели по търговски центрове, офиси и бензиностанции, не българи. Китайците напоследък "освежиха" схемата, като замениха пушкалата с ножове. Американски, руски, японски и германски войници са изнасилвали жените и момичетата в завладените територии, не български. Търновската конституция не ти харесва, ама да беше погледнал в Америка кога жените и цветнокожите получават избирателни права. Англичаните, южнокорейците са жалка гледка в събота сутрин, когато след тежък запой се прибират вкъщи на талпа... не по-различни от българите. Мога да те затрупам подобни в достатъчна степен обобщаващи примери, Тонка, но има ли смисъл, като няма значение. Не зная, може у Ветрен дол нещата да са точно така, както ги разказваш, но Ветрен дол не е България, Тонка. Черните очила са също толкова глупави и вредни, колкото розовите.
Миналата седмица едни момчета и момичета спечелиха куп медали за България - кой у Сингапурско, кой у Канадско... за тях не можа ли да измислиш нещо саркастично? А някоя добра дума не ти ли хрумна, Тонка?
Време е да затвориш клиниката, викам аз. Дали временно - за ремонт, дали за постоянно... ама не ти се бъркам, не ти се бъркам.

Anonymous said...

ама не ти се бъркам, не ти се бъркам.

Нагледах се на секакви идиоти -
дори с претенциите на патриоти...

Anonymous said...

Последният, (по)читатели като теб не са комплимент за автора. По-скоро обратното.

Anonymous said...

Прав си анонимния от 25/10 11:44 ПМ
Много добре казано.
p.s. Къде етази жаба...дайте линк.

Anonymous said...

Веднага ти се промени стила на писане откакто си при жабарите.
Поне за много пари ли те купиха мръсниците.
Падна ми в очите...как търпиш триенето на постинги.
Жалко...много жалко

Anonymous said...

Снощи го четох Доктора във Фрогнюз.
Седях до 3 суртинта докато прочета всичко от 26-ти юли досега. Много се смях, отдавна не се бях смяла така на писанията му. Благодаря ти Д-ре. Ама какво става с блога ти тук, няма ли да пишеш повече ???
С уважение, почитателка една пенсия /млада/ от Флорида.

Anonymous said...

Една кратка бележка би свършила работа, но пазарджишката школа си казва думата...

Anonymous said...

http://frognews.bg/cat_3/GLASAT_NA_JABATA/
За по-неориентираните.