2/15/2010

Шизофрения в чиста форма

Ген. Наско вика, че бившият главен прокурор, а сега щатен преподавател в УНСС Никола Филчев трябва да бъде арестуван и разследван. Алексей Петров е бил "инсталиран" през 2000 г. като секретен сътрудник на службите по предложение именно на Филчев.
Филчев отговаря в стилистиката и с финеса на университетски преподавател: “Аз не съм в такива отношения с тоя гном смрадлив Атанасов, нито пък с неговата оперетна фигура Емануил Йорданов, че да ходя да ги моля. Нито са ми на ранга, нито са ми близки – как ще ги моля?”
Още през 2006 г. в „Монитор” писахме: „Изпускаме Филчев!” Но никой не ни чу, въпреки че Филчев демонстрираше психична ентропия в реално време. И го изпуснахме. Та го скриха чак в Казахстан под името Кукуридзе…
Помня от това време едно интервю на репортер от БТА, в което Филчев му отправяше нескрита сексуална заплаха: “Какво ще проверяват – к.ра ми Янко ще проверяват. И повече, лайно мръсно, не ми звъни, щото ще ти е.а п….та майчина.”
Същата тегли Филчев и на депутата Димитър Игнатов преди това. Игнатов тогава го досрамя да я повтори та я написа на листче: “Аз ще ти е.. п….та майчина.” Единодушен съм: синдром на Турет, иначе казано “копролалия”. Характерна е за някои видове шизофрения. Това, че не се намери диагнозата, съвсем не значиь че, я няма.
Изобщо по времето на Филчев в прокуратурата си говореха официално на майка. Дано не е пренесъл всичките си табиети и в общуването със студентите.
Ще поясня за младите, че тоя израз “к..а ми Янко” води потеклото си от партизанското име на Тодор Живков. При пасивната съпротива на народа срещу оная власт всеки втори си го кръщаваше Янко и си прекарваше всичките житейски проблеми оттам.
Волен Сидеров на свой ред решил да възпитава Костов. Съобщава, че Алексей Петров станал офицер с протекцията на Иван и Мими Йорданов, но не само на тях. Щото бил и любовник на Надежда Михайлова… (Ей, тая е направо като Мадона, бе!) Изобщо бил продукт на СДС. Та Волен се надява, че като съобщава тия работи, ще накара Костов „да престане да менторства, да застава в позата на съдник… Просто трябва да си знае мястото. Това го казвам с възпитателна цел.”
Според мен превъзпитаването на Костов е трудна и неблагодарна работа. Иначе лично аз не смятам, че Костов е виновен за назначаването на Алексей Петров. Костов е виновен за назначаването на Кукуридзе и това му е напълно достатъчно…
Пък „Стандарт” пишат, че всъщност, Алексей Петров е роден като Асан Ибримов Омеров в помашкото с. Бабинци. През 70-те го прекръстили на Алексей. Баща му Ибрим е прекръстен на Илия. И става Алексей Илиев Петров и аз под това име проверявах във ВАК за доцент, но не ми излезе…Стигам до извода, че Трактора е получил доктората и доцентурата си от баницата с късметите, както казва един приятел.
Моята стана като на Жул Верн. Ама направо! Почнаха да ми се сбъдват идеите. Оня ден изразих съмнение дали не бъркам, като отричам генно модифицираните същества: „Представяте ли си да произведат ходеща царевица?! Като хване жегата и сама ходи да пие вода… Или пък се измислят дървета, които растат толкова бързо, че дори и царят да не смогва да ги осече всичките…”
И ето днес чета, че учени от Сибирския институт по физиология и биохимия на растенията в Иркутск присадили ген от царевица на трепетликата и тя почнала да расте 7-8 пъти по-бързо. Трепетликата е космополит и се среща и на Витоша, и в Рила… Освен трепетлика, те успели да разбързат и кавак, топала, де… Но той като материал за нищо не става. Аз доколкото знам, царят предпочита бялата мура, която е балкански ендемит, но ще свърши, щото е малко и той ще е принуден да мине на трепетлика…
Понеже споменахме Мадона по-горе… Щяла да дава съвети за брака в популярно тв шоу по Ен Би Си. Мадона има два брака и два развода, отделно неизброимо количество връзки… По повод на нея един американски комик беше казал: „Говори си, че се канят да забранят пушенето на всяко място, което се използва от десет или повече души на седмица, кое¬то, предполагам, означава, че Мадона няма да може да пуши дори в леглото си.”
Обаче пък колегата Волтер казваше: „Знайте, че онези жени, които понякога хората наричат безчестни, почти винаги имат достойнствата на най-честните мъже.”
Защото такава жена е зажадняла за дом, за деца… Ние имахме такъв случай на село. Една булка в първата брачна нощ рипнала в 5 часа и почнала да мете двора. Свекърът се опитал да й обясни, че първата брачна нощ е за милувки, за прегръдки, за секс. А тя му рекла: “Ох, тате, от секс до гуша ми е дошло. Къщна работа ми дай, къщна…”
По-лани изследване на английското списание “Good Housekeeping” показа, че всяка четвърта домакиня предпочитала къщната работа пред секса. Смятам, че у нас всяка трета жена предпочита къщната работа. Щото и в секса пак основното нея чака… Нали ви казах за българина и земетресенията… Ей, пак имало, тоя път в Благоевград. В 8.30 сутринта. Тамън, дет викат турците, сабах секиш, алтън гиби… Некои си отеб…, други си отгледахме…
Отдавна не съм обръщал внимание на моя любим работодател – лицето (дано не пресилвам) Пеевски. Танчето Дончева твърди, че вече бил изкупил половината от разпространителските фирми и другите вестници скоро щели да гризнат дръвцето. Ще, ще!
Дончева съветва: „Уважаеми дами и господа от Съюза на издателите, вземете малко билбордове в София и по магистралите и на тях сложете лицата и телата на Делян Пеевски и Ирена Кръстева. Защото те биха говорили повече, отколкото всякакви други писания по вестниците, на които хората вече не вярват.”
Категорично съм против! Хората ще се опитват да ги заобикалят от далече и ще влизат в насрещното движение… То е като да ти изскочи внезапно глиган на пътя…
Пък в сайта „Афера” четох, че наскоро „в УНСС е имало знакова среща между Трактора и един от банкерските гурута на Делян Пеевски, при която Петров е процедил, че ако ще и с осем бодигарда да се движи Делян Пеевски, лесно ще бъде напъхан заедно с тях в един багажник.”
Така може да говори само човек, който не е виждал Пеевски. Само за него трябва един багажник, да не кажа два.
Оня ден Иван Бакалов беше написал принципна статия в сайта си - „Мизерията на вестниците или защо пиша в “Галерия”. Обясняваше как вестниците на Пеевски се гъзят на Бойко, по колко снимки му пускат на първа страница и други такива: „Няма майтап - денем Пеевски е опозиция, а вечер прави пропаганда за управляващите. Това граничи с шизофрения.”
Бъркаш, Иване, не граничи, това е шизофрения в чиста форма.
„Пеевски се държи като съдържателка на публичен дом, която нарежда на момичетата си кого да обслужват… Но грубата пропаганда с портрети и заглавия на първа страница не е измислена от Пеевски, а е създадена от някакви що-годе професионалисти, които са работили във вестници, за разлика от него. Наплевателските коментари и интриги срещу хора от опозицията са измислени не от Пеевски, а от подчинените му. Тоест – това е професионално навеждане, уродлива измислица на хора, които формално са журналисти.”
За съжаление, колеги, напълно е прав!
Елинор Рузвелт казваше: „Никой не може да те унизи, ако ти не си съгласен!”

10 comments:

Anonymous said...

Моите горещи адмирации по-хубаво и смешно нещо не съм чел, задавих се от смях с тоя Кукуридзе, конгениално!!! Поздрави и комплименти за автора, дерзай наш скъпи докторе!

Anonymous said...

А животът продължава, вървиии сииии

Стандарт, 15 февруари 2010

Хит на изложението АГРА 2010 е нов сорт домати, разработен от Института по зеленчукови култури "Марица" в Пловдив. Плодовете са овални като грозде и изключително вкусни.

Част от "интелигентните" решения са специалните осветителни тела, които активизират фотосинтезата при растенията и увеличаване на добива на мляко и месо по естествен път. Те могат да се програмират за нуждите на всяко конкретно растение и животно. ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ АТРАКЦИИ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ЩЕ Е СИСТЕМАТА ЗА ПЕДИКЮР НА КРАВИ.
Докторе, дай идея как да ме припознаят за крава.
Пенционерка

Anonymous said...

Браво Докторе!Както винаги ни караш да се смеем от сърце.А що се отнася до Филчев - тоѝ човека не е виновен.И теб да те блъскат у главата като боксова круша /нали е бил боксьор/, и ти ще имаш некои лирични отклонения в държанието си.Тоѝ само потвърждава правилото, че всеки народ заслужава управниците си,т.е. народът, демек ние, също не сме напълно единодушни с вътрешния си мир щом повечето от избраниците ни са за 4-ти километър.
П.С.Благодаря за заемката „не съм единодушен“.Много ме кефи и я ползвам като своя.

download font said...

hello! warm greeting...

Един от много said...

Първо - благодаря за свежия лъч светлина докторе !
Второ - моля те намери някоя телевизия дето не се страхува от чешити, на живо и започни да бъдиш народа. Само така ще се измъкнем от мръсните клещи.
Трето - Благодаря от сърце за съживената надежда, да пребъде бодрия дух, да пребъде Православна България!

DENI said...

А бе,не се знае кой е лудият:)Те поне казват истината,защото отпада съзнанието,което винги лъже след анализ:) А защо българките предпочитат да са къщовници?Имам съседки,които от 5 сутринта тупат ли тупат:) Хормонален дисбалланс им казвам аз.Ето и виц; "След 8-ми март се срещат англичанка,французойка и българка.Питат се коя какъв подарък е получила.Едната кожено палто,другата-скъп парфюм. Пена мълчи. Ти,ма,Пено,какво ти подари твоя за празника? - А,подари ми..един гол х... - Аууу,изкрещели и двете. Каква малка и бедна държава,а какви големи подаръци си правят." Та сигурно ни е омръзнало и само това не ни стига,д-ре:):) Само с това НЕ Е ЖИВОТ,да знаеш.Прескачате ни сутрин и право към хладилника,ама там и яйца няма:) Вече...

Anonymous said...

Радвам се, че се радваме, но ви подсещам, че не е лошо да пуснете по един смс, както правя аз от гола душа, след всяка харесала ми колонка.
Зер, за индианската Коледа на Три пера можете, за нещо смислено не можете...

Anonymous said...

Знам ДИАГНОЗАТА и чакам дозата.....!

ГАЛЕНА

П.С. На Кукуридзе де и на компания

Симеон-интереси said...

ЧУДЕН СИ,БРЕ,ЧОВЕЧЕ БОЖИЕ!

НАДо said...

ко речи?!?