2/07/2009

7 февруари 2009 г.

ПОСЛЕДНО ПОВИКВАНЕ ЗА АНКЕТАТА! ПОБЪРЗАЙТЕ, ЧЕ ВРЕМЕТО ЛЕТИ. КАТО СЕГА ЩЕ ДОДАТ ИЗБОРИТЕ И НИЕ НЯМА ДА СМЕ СЕ КОНСТИТУИРАЛИ ОЩЕ. ТО СИ ТРЯБВА ВРЕМЕ И ЗА ОБРАБОТКА НА РЕЗУЛТАТИТЕ. И КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ТОГАВА? НА БОЛЕН ЛИДЕРОВ И БОКО ТИКВАТА ЛИ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЕЧЕСТВОТО?! ИЛИ МОЖЕ БИ ЦАРЯ? ТА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СИ ВЪРНЕ И ПОСУДАТА, ЧЕ И НА КАКА СИ ГРЕБЕНА. ЧИЛОВА ПОДРАБОТВА ЗАКОНА ДА СЕ ПРОМЕНИ ТАКА, ЧЕ ГОТСКИ ДА СИ ВЪРНЕ 50-60 000 СРЕБЪРНИ И ЗЛАНТИ СЪДОВЕ, ПРЪСНАТИ ИЗ МУЗЕИТЕ... АЙДЕ, БЕ! ПЕНСИИТЕ ПРАВЕЛИ ПАРТИЯ, НИЕ ОЩЕ СЕ ТУТКАМЕ!
АНКЕТАТА МОЖЕТЕ ДА ПОПЪЛНИТЕ ТУК.

7 comments:

Anonymous said...

Коктейл с лимонада ли ще има на учредяването? Ако да, предлагам да е в читалището на Сухиндол, което се казва "Трезвеност". Няма майтап!

ивайло said...

Предлагам да се учредим на карнавалът в Рио

Anonymous said...

Аз държа на Сухиндол. При нужда винаги можем да отскочим до прочутата изба - кеф ти вино, кеф ти ракийка... Страхувам се само, че лидерът ще стои на сухо, щото там бира няма. А шоуто сами ще си произведем, нали затова сме се събрали все с няколко самоличности!?!

ивайло said...

Щом държите на Сухиндол. Има един интересен филм identity

Milionera said...

2 пъти вече попълних анкетата и нямам търпение да се запозная с членовете на ЧеКа както и с нашия лидер Лудия

Anonymous said...

Да, но внимавай с коя самоличност ще дойдеш. Най-добре с тази на милионера, имаме нужда от първоначален капитал. :-)

Привърженик на сухиндолската изба

Anonymous said...

ЕВАЛЛА, ДОКТОРЕ!ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ КЕФИЛ ТАКА.КОГАТО БЕШЕ В МОНИТОР ТЕ ЧЕТЯХ И ТИ СЕ РАДВАХ РЕДОВНО, АМА НЕЩО ТЕ ИЗГУБИХ.ПРИЗНАВАМ СИ МНОГО СЪМ БОС В НЕТА И СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ОТКРИХ САЙТА ТИ.А ИНАЧЕ АНКЕТКАТА Ь ПОПЪЛНИХ.БРАВО!КАКТО ВИНАГИ СВЕЖО И ОРИГИНАЛНО.