12/18/2008

18 декември 2008 г.

Премиерът представил амбициозен проект, наречен план "Станишев", за икономическа стабилност и напредък, според който капиталовите разходи ще се увеличат с 5.6 млрд. лв. Една голяма част от тези пари ще отидат за "изграждане на модерна инфраструктура", и по-специално за пътната.
Само да вметна, че за последните 10 г. по сметки на ИПИ администрацията профукала 20 млрд. лева по проекти с нулева ефективност. Царя - шампион. И за да не се повтори това и с тия пари, ще препоръчам да се приложи комплексният подход, който беше на въоръжение в Партията по времето на тато му на Станишев и нашия Тато. С него могат да се направят чудеса. Ние още тогава щяхме да ги направим чудесата, но неправилно сме го прилагали подхода. Ще дам само един пример. Чета, че американци инвестирали у нас 250 млн. евро за правене на ток от вятър. А при Тато правехме обратното, вятър от ток. Като се поправят тия дребни грешки, и чудото ще стане. Само ми следете мисълта!
Израелската фирма "Иноватех" разработила технология на базата на пиезокристалите, при която магистралите произвеждат ток. Вибрациите от автомобилите натискат кристалите и те дават електричество. Един километър магистрала можел да захранва 400-500 домакинства.
Тоест само с внедряването на тази технология решаваме и следващата точка от план "Станишев": "Повишаване енергийния потенциал". Щото ние все пак ще ги направим някога тия магистрали, не ли?
Израелските откриватели виждали на практика неизчерпаемо приложение на тази технология: жп линиите, пистите на летищата и т.н. А защо не, питам аз, и креват от пиезокристали? Който да реши въпроса със светенето по време на полов акт. Даже ще отида още по-напред: токът, който се произвежда от клатенето на кревата, директно да захранва вибратора. И това е само на миг от онова перпетуум-мобиле, за което мислителите през вековете са си блъскали главите... И като се има предвид, че пиезокристалите произвеждат ток и само от натиск, тоест само тежиш, без да клатиш...
Не ми се ще да политизирам, но дори и онова "Кой не скача е червен" може нещо да произведе. Щото тогава скачахме тъй, на вятъра. Всъщност аз много и не скачах, само веднъж...
И понеже, нали помните, по времето на комплексния подход всичко се правеше "за щастието на народа", и понеже нали вчера ви писах за онази невинна инжекцийка силикон в G-точката, която гарантира оргазъм при друсването във всяка дупка... Схващате ли? Народът си прави кефа от оргазъм на оргазъм или от дупка на дупка, няма значение, те стават синоними и от това тече ток в националната мрежа, че и остава и за износ. И ако Станишев ме чуе, тогава народът няма да крещи името на Бойко, както вчера прибързано казах, а ще вика: "Сер-гей-й-й ..." Всъщност не, по-добре да не вика така... Но не това е важното.
Ама знаете ли какво, един сексолог твърди, че и хомосексуалистите имали G-точка. Което значи, че само ретросексуалните ще останем извън купона. Мамка му!
От НЦИОМ твърдят, че народът се е спекъл от страх пред кризата. Обаче Станишев твърди, че точно кризата е нашият звезден час: "Ние разглеждаме кризата като възможност и шанс за продължаване на политиката за стабилност и всеобхватно модернизиране на страната." Тоест и международното положение за пръв път е на наша страна. Само се притеснявам, че на Станишев няма да му стигне времето да предизвика една истинска криза у нас, която да използваме като шанс за модернизация. Щото, дето се вика, Нищо не може да се построи, без преди това да се разруши напълно. Що построи Костов? Щото Виденов разруши.
Щастието на народа! Именно така трябва да се разбират думите на депутата Тодор Кумчев, станал известен като Осеменителя и Червения бик, към бездетните майки, че като не става ин витро, той бил готов да им направи ин виво. Странно, Кумчев е доцент, зам.-председател на здравната комисия. Роден е през далечната 1942 г., а това като възраст при хората е равносилно на възрастта на оня бик в Поибрене, който го пенсионираха, щото вече не се справял и се превърнал във финансово бреме за общината. Щото лани изкарал само 150 лв. от пряка дейност, пък изял 2000 лв. Това бикът, не Кумчев. Но пък, от друга страна, Кумчев е доцент по анестезиология. Ин виво се прави винаги с лека анестезия. Или казано на жаргона на крайните квартали, кой ти чука трезвен?!
Ако искате допълнителна информация, ето ви телефона на депутат Кумчев, оправяйте се: 0889 22 17 69.
А на 0887 80 86 24 можете да поздравите Пирински за премиите от по 7 бона, които дава на депутатите. И евентуално да пожелаете нещо ин виво, ако ви е приятно...
Съобщение: Един страхотен подарък за тъщата - втората книга на д-р Филипов. Като активен борец (женен от четвърт век за македонка) докторът знае всичко за тъщите и не го е спестил. За запитвания и записвания на Тонифона - 9395 202 или имейл dr.Filipov@express.bg . Братя, за 10 лв. и стрихнин не можете да купите!

No comments: