12/16/2008

16 декември 2008 г.

Братя от всички възрасти, пол и занятие, обърнете внимание на следното откритие. Пластичният хирург от Холивуд Дейвид Матлог имплантирал силикон в G-точката. Няколко милиграма и оргазмите ставали лесни, чести и честни най-вече. Край на широко разпространеното сред мъжете виждане: "Ако е истинско, то не е оргазъм". Една пациентка на д-р Матлог излязла от операционната, метнала се на колата и отпрашила към приятеля си да пробват подобрителя. Обаче по пътя друснала в една дупка и получила първия си оргазъм. Късмет, щото в Америка дупките са рядкост. А у нас една госпожа с малко силикон на G-точката, ще скача от оргазъм на оргазъм и ще крещи името на кмета...Вчера изрично сметнах, на моята скромна уличка дебнат 27 потенциални оргазъма.
И наистина, край на фалшивите оргазми. Представете си г-жа Масларова, която непрекъснато пътува да открива домове за сираци и старци. С тия дупки по пътищата...Седи тя на седалката, обмисля социалните си приоритети и току притрепери, контрактира, лицето й се отпусне и изпадне в онова положение, което в медицината се нарича "фазово състояние на съзнанието", при което възприемането на действителността е силно променено...И в тоз момент на слабост решава да прати моите приятели пенсиите това лято на френската Ривиера...Но хубавото в лошото е, че след поредицата фалшиви социални оргазми госпожата ще има най-после и един истински...
Фалшивият оргазъм е често срещано явление. Едно изследване във Великобритания показа, че всяка четвърта жена имитира оргазъм. Вещи лица у нас потвърдиха същия процент...
Лично аз, да ви кажа, не вярвам на никакво пъшкане. Нито сексуално, нито социално. Науката доказа, че пъшкането и охкането в леглото е на психологическа основа, така сме се опитвали да покажем на партньора, че ни е доставил удоволствие.
Колкото до социалното пъшкане, народът вече се осъзна и не пъшка да им прави кефа. Ще ви дам само един пример: "По време на турското присъствие народът пъшкал под непосилния десятък..." В идентичната ситуация - данъкът пак е десятък, а не е да няма и присъствие, народът не пъшка...Е?
Исторически отношението към оргазма не е било винаги положително. Във Викторианската епоха са гледали на него като на болестно състояние. Наричало се "хистерия", недоебица по научному, която се изразявала в безпокойство, честа раздразнителност, сексуални фантазии, свиване и отпускане на тазовите мускули и т. н. Тогавашните лекари го лекували ръчно, с масаж на половите органи на болната дотогава, докато тя получи облекчение. Хистерията била хронична болест и процедурата, доста трудоемка за лекаря, трябвало да се повтаря през няколко седмици, до няколко дни. А днес се смята за болестно състояние точно обратното, "тишината в спалнята..."
Няма какво да се правим на възрожденски свенливи. Това не е нещо, дето се израства. Прочутият бразилски архитект Оскар Нимайер, който навършва 101 г., та тоя пич, изобщо не преувеличавам, на 99 г. се ожени за секретарката си Вера Лусия, на 60 г. При това той е почти сляп вече и явно кара само по спомени...А знаете какъв ужас е да загубиш образ...
А сега нещо сериозно. Доколкото Петър Димитров може да се приеме на сериозно, де. Вика, че не сме били черната овца на ЕС: "По-скоро ние сме малкото дете в голямото европейско семейство - имаме някакви палави прояви и ни прилагат възпитателни методи."
"Създайте на нормалното дете подходящи условия и ако не извърши нещо непозволено, веднага викайте лекар." Но дали детето е нормално? За палави верно са палави, даже много. Но всичко друго детско им е чуждо. Например детската наивност и честност. Сега се сещам за Йосиф Мария от "Улица Консервна". "Дълбоко в подсъзнанието му се загнезди идея: не би ли могло от честността да се направи бизнес? Това би било най-неуловимата измама от всички."
Та другарите успяха да реализират тази измама. Направиха страхотен бизнес от малкото истина, артисала от 1989 г.
Владо Каролев вика, че ако палавниците от БСП "бяха реагирали адекватно, нямаше да ни спрат никакви пари."
- Мамооо, тате се обеси на тавана. (Майката хуква към тавана.) - Майтап, бе... в мазето е."
Та искам да кажа, че дечица разни...Едни просто палави, а други са си направо идиотчета...

Съобщение: Ако искате да имате втората книга на д-р Филипов, обадете се на Тонифона (9395202) или на мейл dr.Filipov@express.bg

No comments: